Tamer Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nick: Tamer™ Imię: Kajetan Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Potrafię rozróżnić cheaty od skilla. Dawniej często robiłem overwatch’e w cs:go, teraz trochę mniej ale nadal się zdarza. Mam dość dużo wolnego przez co mogę pomóc w rozpoznawaniu oszustów. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): Jakoś 3 lata temu w csgo (wh, aim, trigger, auto bh), więc wiem jak działają. Jak długo gram w CS:GO?: Jakoś z 5lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: jakoś 1/2h i dodatkowo często mam forum odpalone w tle. Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/Tamerowski/ Kontakt: Steam, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Dawniej często robiłem overwatch’e w cs:go Po 1 jesteś za krótko na arenie. Po 2 nie widziałem żebyś jakiekolwiek demko rozpisał.... Jestem na NIE Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez SKJ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +Sm +Wiek +Doświadczenie Jak dla mnie jesteś lepszym kandydatem Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 na nie sadystka byla ubt i wie jak to sie robi edit zmieniam zdanie. na tak + odróżnianie cziterow 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 7 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jestem na tak +sm +wiek +doświadczenie +lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +doświadczenie +dobry kandydat +wiek +sm +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak Zachowanie + SM + Lepszy taki kandydat który się uczy niż taki który nic nie będzie robić :33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Bardziej widziałbym Cię na UBT, jeżeli sadystka dostałaby ACT, ale tutaj również jestem na TAK +Wiek +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 59 minut temu, SKJ napisał: Po 1 jesteś za krótko na arenie. Dłużej od Ciebie jest, więc nie wiem w czym problem. +wiek +sm Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +sm +wiek Nie widziałem ani nie słyszałem więc nwm czy ogar, ale szanse można dać. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +ogar +miły +wiek +/- doświadczenie +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 nie potrafi odróżnić cheatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak +wiek +znajomość cheatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aAa Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Jestem na nie, mordo - https://forum.arenaskilla.pl/topic/8970-cheater/?do=findComment&comment=8919 nie znasz się po prostu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Czasy się zmieniają ;v same "basicowe cheaty" nie wystarczą do rozpoznania, ale +wiek + staż w grze + SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W dniu 7.04.2020 o 20:42, SKJ napisał: Po 1 jesteś za krótko na arenie. +1 -aktywność +wiek -nie przekonałeś mnie, bo to o to chodzi, dlaczego akurat Ty... Posiedź trochę na forum, za kilka miesięcy złóż podanko i juhu... na razie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 + sm + Jakieś doświadczenie ma + Wiek + Ogar Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Pomimo błędnego ocenienia gracza w zgłoszeniu, moim zdaniem zasługujesz na szansę. +Wiek +Staż w csgo [godziny ≠ doświadczenie] +Aktywność na forum +SM w miarę dobre Dodatkowo mam nadzieję, że szybko się nauczysz odróżniać cheaterów [patrzą po starej skardze].. ale błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi W dniu 7.04.2020 o 21:21, ravii napisał: Lepszy taki kandydat który się uczy niż taki który nic nie będzie robić :33 Co dwie głowy to nie jedna, przyda się konkurencja [pozytywna rzecz jasna] w ACT. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi