chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Nick: ChakraImię: BartekWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT: Mam sporo wolnego czasu który mogę wykorzystać na rozpatrywanie demek, jestem aktywny na forum, umiem też oceniać demka.Doświadczenie w ocenianiu demek: Umiem ocenić demkoJak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram około 5 lat ( 1600+ godzin )Ile czasu poświęcam forum dziennie: Tyle by zobaczyć wszystkie nowe tematy i popisać na CB ( około 2 godzin dziennie )Znajomość SM: 4/10Link do profilu steam: klikKontakt: -Steam pv -Discord Siema tu ɔɥɐʞɹɐ#7959 -Forum @ CzakrusPs. Troszkę się ogarnąłem i nie piszę już głupot ( przynajmniej nie tak często jak kiedyś ) Zachowanie też poprawiłem I myślę że sobie poradzę Edytowane 29 Lutego 2020 przez Czakrus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Znajdzie się lepsza kandydatura - wiek Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 na tak chakruś ograrnia wiek-- podanie+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 +/- wiek +ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na tak Niceonowi dajecie jak sie nie wykazuje, a chakra jest aktywny. Niech ma swoją szanse. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na tak +/- wiek +ogar Myślę że sobie poradzi chłopak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na tak +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 -nie ogarniasz nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 A ja jestem na -Wiek + Chęć pomocy +ogar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejeshi Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 na tak +wiek +staż na forum +można dać szansę chłopowi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 -nie ogarniasz -wiek Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Jestem na TAK +aktywność na forum +/- wiek ale mam taki sami I co moge dodac jak dostaniesz range Czekam na dengu Cytat Spoiler Żarcik Edytowane 29 Lutego 2020 przez Mat3usz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na tak +ogar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Nie -nie ogarniesz -wiek jak i wiek mentalny Znajdzie się lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 '' Mam sporo wolnego czasu '' - W którym ośmieszasz się na chat boxie -Wiek mentalny to jakieś 11 -Nie jesteś ogarnięty Na nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na nie -wiek -nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Zdecydowane nie -kompletny nie ogar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 -nie ogarniasz -wiek Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 tak + ogarniety +- WIEK 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) -nieogar -zachowanie na nie Edytowane 1 Marca 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 3iq Dziecinny Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Na nie -Wiek -zbyt dziecinny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 na nie -wiek -brak mutacji -chamskie zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na nie -wiek -zbyt dziecinny -nie ogar Znajdzie się lepszy kandydat na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Na prośbę autora. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi