NiceOne Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Nick: phoon na CS:GO, NiceOne na CS 1.6Imię: MateuszWiek: 22Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: W zasadzie ciężko opisać dlaczego, od dłuższego czasu jest wolne miejsce a każdy kto spełnia wymagania ma prawo napisać podanie, więc czemu by nie? Zawsze dodatkowa para rąk przyda się do pomocyDoświadczenie w moderowaniu: Myślę, że dobre. Od jakiegoś czasu w wolnych chwilach bawię się pierdołami związanymi ze stronami a moderowanie to nic szczególnegoIle czasu poświęcam forum dziennie: W tygodniu rano przed pracą, w weekendy częściej (zazwyczaj sobie czytam posty niż w nich się wypowiadam)Coś o sobie: No cóż, imię i wiek już znacie, mieszkam w Gdańsku i obecnie pracuję w firmie kurierskiej DPD (tak, lubię czasami skopać paczkę albo se walnąć nią o ścianę :P), na AS siedzę już +/- 6 lat, dokładnie od II kwartału 2014 roku, aktualni użytkownicy pewnie nie znają mnie za dobrze, jestem osobą miłą i sympatyczną, zazwyczaj do wszystkiego podchodzę z pozytywnym stanem myślenia i staram się rozwiązywać problemy niż w nie wchodzić, bardzo lubię pracę w zgranym zespole oraz cenię sobie wzajemny szacunek i kulturę. Moim hobby jest Downhill i motoryzacja, momentami lubię sobie pogrzebać przy autkachCo zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem moderatorem, parę razy UBT, Major adminem na 3 serwerach i adminowałem na praktycznie każdym serwerze 1.6 jaki tu był od czasu gdy się tu znalazłemKontakt: Steam, PW Forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na NIE -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 20 godzin temu, Nice One napisał: Moim hobby jest Downhill +Wiek, +staż na as, +ogarnięty, przyjazny człowiek. -aktywność na forum -nie potrzeba kolejnego moderatora, ale skoro nie chcą zmniejszyć ilości miejsc no to trudno. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Na +Wiek +Schludne podanie +Wydajesz się ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 +Milutki +Zapamiętałem jako bardzo pozytywną osobę +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak +doświadczenie +miła osoba +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Każda paczka z DPD przychodzi mi rozje****. A co do podania to tak: -Wiek -Ogarnięty -Staż -Venomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 jestem na tak +ładne podanie, przekonało mnie +staż na forum +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Jestem na NIE Jest wystarczajacąco moderatorow a twoja aktywność na forum nie zadowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Wybacz, ale słaba aktywność na forum nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Patrząc na czas spędzony na forum to trochę mało,więc nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Nie -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Tak jak brzmi tytuł piosenki :Jestem na tak" Edytowane 1 Marca 2020 przez Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Jestem na tak +wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 -doświadczenie -Przyjazny dla srodowiska -Okres czasu na forum (Staż na as) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 +wiek +staż Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 na tak +ogarnieta osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomalekxD Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 +ogarnięty +miły +Kulturalny +wiek +staż Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na tak +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 +Staż Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na tak Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 +wiek +doświadczenie -aktywność na forum +staż na AS +fajnie rozbudowane podanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi