Skocz do zawartości

[Odrzucone] POWAŻNE podanie na modziksa

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: phoon na CS:GO, NiceOne na CS 1.6
Imię: Mateusz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: W zasadzie ciężko opisać dlaczego, od dłuższego czasu jest wolne miejsce a każdy kto spełnia wymagania ma prawo napisać podanie, więc czemu by nie? Zawsze dodatkowa para rąk przyda się do pomocy
Doświadczenie w moderowaniu: Myślę, że dobre. Od jakiegoś czasu w wolnych chwilach bawię się pierdołami związanymi ze stronami a moderowanie to nic szczególnego
Ile czasu poświęcam forum dziennie: W tygodniu rano przed pracą, w weekendy częściej (zazwyczaj sobie czytam posty niż w nich się wypowiadam)
Coś o sobie: No cóż, imię i wiek już znacie, mieszkam w Gdańsku i obecnie pracuję w firmie kurierskiej DPD (tak, lubię czasami skopać paczkę albo se walnąć nią o ścianę :P), na AS siedzę już +/- 6 lat, dokładnie od II kwartału 2014 roku, aktualni użytkownicy pewnie nie znają mnie za dobrze, jestem osobą miłą i sympatyczną, zazwyczaj do wszystkiego podchodzę z pozytywnym stanem myślenia i staram się rozwiązywać problemy niż w nie wchodzić, bardzo lubię pracę w zgranym zespole oraz cenię sobie wzajemny szacunek i kulturę. Moim hobby jest Downhill i motoryzacja, momentami lubię sobie pogrzebać przy autkach
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem moderatorem, parę razy UBT, Major adminem na 3 serwerach i adminowałem na praktycznie każdym serwerze 1.6 jaki tu był od czasu gdy się tu znalazłem
Kontakt: Steam, PW Forum

• Haha! 1

• xBonio zmienił(a) tytuł na POWAŻNE podanie na modziksa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności