frosztj Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nick: Frosztj to krul Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego ja? gram często w nocy gdy nie ma adminów i gracze nadmiernie nadużywają i łamią regulamin,a nawet gdy są to przydałaby się im pomoc. chętnie pomagam graczom,myślę że bym się sprawdził w tej roli. Doświadczenie w adminowaniu: Inne sieci,na AS admin drv2,hns Jak długo gram w CS:GO?: od premiery W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: godziny nocne oraz rano Link GT: klik klik v2 Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/frosztj/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Aktywność Wydaję mi się że jeszcze nie umiesz ogarnąć ct +doświadczenie +sm +godziny grania Na Tak bo w nocy często jest patola a masz dość duże doświadczenie żeby ją ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak Sm Wiek Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak +aktywność +wiek +sm +mutacja +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 +Sm +Wiek +Down + Późne pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie -wyzywasz -prowokujesz -nie ogarniasz ct -nie ogarniasz regulaminu -dajesz muty za nic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak +aktywnosc +sm +doswiadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Na Tak +doświadczenie +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilo Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 oczywiscie ze tak +sm +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Pewnie że tak piotrullo +sm +doświadczenie Edytowane 12 Lutego 2020 przez Houdini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzotr Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Na tak, sam gram dużo w nocy widzę co się tam dzieje.. +wiek +mutacja +doświadczenie +sm +/-aktywność (ale późne pory, więc + za to) Edytowane 12 Lutego 2020 przez Alzotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 +wiek +sm + nocne granie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 z tego co ja pamiętam zbyt rozsądny nie jesteś NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) -nie ogarniasz imo -co chwile masz jakies zenujace teksty nie Edytowane 13 Lutego 2020 przez Mikru 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebeqToZioma Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Na tak Aktywność Mutacja SM Granie po nocach, co zauważyłem przez jakiś tydzień po godzinie 2 w nocy nie ma administratorów, raz na jakiś czas wbije jeden na 10 minut zobaczyć co się dzieje, a tak to w tych godzinach jest patologia, wbijają losowi gracze wyzywają robią wszytko na co nie zezwala regulamin. Więc napewno się przydasz Edytowane 13 Lutego 2020 przez SebeqToZioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jasne że tak lamusku +wiek +sm +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 8 godzin temu, Mikru napisał: -nie ogarniasz imo -co chwile masz jakies zenujace teksty nie Wez ty wal sie co XD Nie rozumiem czemu każdy pisze +aktywnosc - jak jest ujowa XDDD Nie -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tak 1 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Przez SK4N3R, 13 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Z tego co kojarzę to jesteś pomocny i odpowiadasz niekiedy nawet szybciej niż ja +wiek +SM +Godziny grania na srv -aktywność taka se Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi