Skocz do zawartości

[Odrzucone] One more chance pls | podanie na admina

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Chakra
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zauważyłem że wiele adminów nie ogarnia ( wiem że nie pokazałem się z najlepszej strony ale chcę pokazać że umiem ) Często jest sytuacja gdzie nie ma adminów i ludzie robią patole czasami nawet chitują, Wydaję mi się że jestem trochę bardziej ogarnięty niż wtedy i zasługuję na szanse
Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już admina na tym serwie
Jak długo gram w CS:GO?: ok. 5 lat ponad 1500 godzin
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od Pon do Pt 14-19, w weekendy 10-22
Link GT: 123
Znajomość SM: 4/10
Link do profilu Steam: Klik
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak niektórzy mówią że mam  a inni że nie więc 
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, Wielokrotnie 

Piszesz podanie tylko ze względu na zmianę m@. Dobrze wiesz, że nie miałbyś u mnie najmniejszych szans na trzecią szansę. Ostatnia rezygnacja to nie rezygnacja, tylko ucieczka przez degradacją.

Kandydat słabo spisywał się jako admin, bardzo wolno reagował na to, co dzieje się na serwerze. Kiedy był na serwerze w obecności admina i widział przewinienia innych graczy to zamiast zgłosić sprawę adminowi, wolał siedzieć cicho i później pisać skargę na admina, który był wtedy zajęty prowadzeniem rundy. 

Zdecydowanie na NIE 

• Lubię to! 2

xD

powiem ci tak, byłes słabym adminem który mało ogarniał, a teraz jak widzisz najmniejszy błąd prujesz się do Admina żeby reagował i piszesz skargi z dupy, zresztą nie ty jedyny :/

żałosne.

-nieogarnia 

na nie

Edytowane przez MroKu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności