chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nick: Chakra Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zauważyłem że wiele adminów nie ogarnia ( wiem że nie pokazałem się z najlepszej strony ale chcę pokazać że umiem ) Często jest sytuacja gdzie nie ma adminów i ludzie robią patole czasami nawet chitują, Wydaję mi się że jestem trochę bardziej ogarnięty niż wtedy i zasługuję na szanse Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już admina na tym serwie Jak długo gram w CS:GO?: ok. 5 lat ponad 1500 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od Pon do Pt 14-19, w weekendy 10-22 Link GT: 1, 2, 3, Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Klik Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak niektórzy mówią że mam a inni że nie więc Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, Wielokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelek Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Na tak +ogarnia +sm +znajomosc regulaminu -\+mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tak +wiek +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Braciak braciak, jesteś głupszy niż myślałem Mówiłem, żebyś został ze mną do końca, a nie rezygnował +- Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tak +gt +sm +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 tak gt +/- +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Piszesz podanie tylko ze względu na zmianę m@. Dobrze wiesz, że nie miałbyś u mnie najmniejszych szans na trzecią szansę. Ostatnia rezygnacja to nie rezygnacja, tylko ucieczka przez degradacją. Kandydat słabo spisywał się jako admin, bardzo wolno reagował na to, co dzieje się na serwerze. Kiedy był na serwerze w obecności admina i widział przewinienia innych graczy to zamiast zgłosić sprawę adminowi, wolał siedzieć cicho i później pisać skargę na admina, który był wtedy zajęty prowadzeniem rundy. Zdecydowanie na NIE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nie Nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nie Nie ogarniasz Twoje zachowanie nie jest godne admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Na tak +wiek +doświadcznie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 -wiek -/+SM +aktywności -mutacja głosu Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 SK4NER dał ci szansę, lecz jej nie wykorzystałeś. -nie ogarniasz -/+ wiek +sm Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Nie -Zachowanie -Nie ogarniesz Edytowane 11 Lutego 2020 przez D3V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nie -Nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 na Nie -zachowanie godne wieku -prowokujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 No dobra masz na tak tylko popraw zachowanie +doświadczenie +sm -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) -wiek -nie ogarniasz nic -nie oddychasz Nie ma szans Edytowane 11 Lutego 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tak Sm Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tak +misiaczeq +SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tak jak @ SK4N3Rnapisał, nie dawałeś sobie rady jako admin i od tego czasu nie ogarnąłeś się prawie w ogóle. Twierdzę to po twoich wypowiedziach na serwerze jak i discordzie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 - Spoiler -wiek Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 -wiek Wymądrzajacy sie Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matigothic Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Tak +-wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) xD powiem ci tak, byłes słabym adminem który mało ogarniał, a teraz jak widzisz najmniejszy błąd prujesz się do Admina żeby reagował i piszesz skargi z dupy, zresztą nie ty jedyny żałosne. -nieogarnia na nie Edytowane 12 Lutego 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Chyba cię główka boli, prowokujesz młyn a teraz chcesz go ogarniać na nie nie ośmieszaj się dzieciaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi