ravii Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nick: ravii Imię: Alan Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: byłem ubt lepszego nie było pozdro byczku Doświadczenie w ocenianiu demek: oceniałem demka z jb to dużo ((: Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2/3h zależy od dnia Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/fajnystream/ Kontakt: steam , dc , forum ((: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na tak, świetnie wykonywał swoje obowiązki jako UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 TAK debil fakt ale demka rospatrywał genialnie nada sie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Na Tak Edytowane 8 Lutego 2020 przez VexSo * 1 Kazda decyzja musi byc poparta co najmniej 1 argumentem. Przez raven, 8 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 3 minuty temu, ravii napisał: lepszego nie było +dobry z niego chlopak jako ubt byl, ale lepiej mu zablokowac dostep do chatboxa tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +bardzo miły gracz na serwerach areny skilla jak i na forum bardzo przyjazna, chętnie nabierająca nowych znajomości osoba. +wiek +doświadczenie +najlepszy ubt wiesz ocb Tym bardziej było mówione że masz '' nakaz składania podań '' Tak 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) na nie z tego co kojarzę jak byłem świeżym adminem naśmiewałeś się z innymi ze nie potrafie sam ogarnąć 20 osób na serwerze takie zachowanie nie jest godne żadnego stanowiska na tej sieci Edytowane 8 Lutego 2020 przez IGonnaHitYa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 TAK +dobrze rozpisuje demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammilar Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) +mulci +dobry ubt byl +pomysl na sygne mi dal xD na tak Edytowane 9 Lutego 2020 przez Hammilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na tak +Ogarnia +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Taa Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 tak +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 -toxic wrr +wiek +ogarnia Kazda pomoc sie przyda cc: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 +wiek +rozpiski na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na Tak +Miał kiedys tutaj UBT I sprawowal sie perfekcyjnie +wiek +staż na sieci +ogarniety +dobrze rozpisuje demka jak ma czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapucyn Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 -toxic +wiek +nie bylo z nim problemu jako ubt yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Tak +doświadczenie +wiek +aktywność na forum Edytowane 9 Lutego 2020 przez Hamer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 -*NIE ŻYJE* [Clique] † MóW Mi MULTI † : YASUO -*NIE ŻYJE* [Clique] † MóW Mi MULTI † : A CZY TWOJA SIOSTRA UMIE ANAL -Toxic -Gada że każdy jest atencjuszem, a sam jest atencjuszem. Na tak xD. Idź już na to UBT i nie drażnij ludzi xD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 + "Nakaz składania podań" +Widzę, że piszą że dobrze się sprawowałeś, więc podpinam się pod to +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 +dobry, pomocny i zazwyczaj miły człowiek Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Jestem na tak Był dobrym ubt więc bierz go benio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 na tak +giga +kox +doswiadczenie prawdziwego m"n"icha -debil totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Na tak: +Wiek +/- +Doświadczenie -Toxic jeb***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi