Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie Moderator

Udostępnij

SKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach)SKJ
Imię: Mariusz
Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Wielokrotnie miałem Moderatora na różnych sieciach związanych z Counterem.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: praktycznie w wolnych chwilach można powiedzieć że cały czas jestem na bieżąco z Arenką.
Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Jestem osobą dynamiczną, jeśli się za coś biorę staram się wycisnąć z tego 101%. Jestem ambitny i potrafię pracować w zespole, oraz nie mam problemu żeby się  z kimś dogadać. Pełniłem rolę UBT oraz po dłuższym czasie spędzonym na tej randze dostałem szansę przejścia na ACT, które pełnie sumiennie. Często wchodzę w działy oraz przeglądam tematy, które często gęsto są nie odpowiednio napisane. 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem adminem HNS.Pełniłem funkcję M@ DRv2, oraz cały czas obejmuję funkcję AntiCheat Team.
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)PWSTEAM lub na TS3

• Haha! 1

49 minut temu, Mat3usz napisał:

-Wyglad podania

a co ma wygląd do tego czy się nadaje czy nie? XD

z opinii wynikających wynika, że owy użytkownik nie nadaje się na zębatkę, aczkolwiek, jestem zdania, żeby nie sugerować się opinią innych, a mnie akurat przekonałeś swoim podaniem, aczkolwiek popraw trochę hype na serwerach bo widzę, że nie jesteś jakoś lubiany przez innych.

Aczkolwiek, ja jestem na tak, życzę powodzenia :"

*Jeśli macie jakieś dowody na to, że nie nadaje się, to je podrzućcie, podzielcie się z innymi.

Edytowane przez EDR
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności