SKJ Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)SKJ Imię: Mariusz Wiek: 22 Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Wielokrotnie miałem Moderatora na różnych sieciach związanych z Counterem. Ile czasu poświęcam forum dziennie: praktycznie w wolnych chwilach można powiedzieć że cały czas jestem na bieżąco z Arenką. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Jestem osobą dynamiczną, jeśli się za coś biorę staram się wycisnąć z tego 101%. Jestem ambitny i potrafię pracować w zespole, oraz nie mam problemu żeby się z kimś dogadać. Pełniłem rolę UBT oraz po dłuższym czasie spędzonym na tej randze dostałem szansę przejścia na ACT, które pełnie sumiennie. Często wchodzę w działy oraz przeglądam tematy, które często gęsto są nie odpowiednio napisane. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Byłem adminem HNS.Pełniłem funkcję M@ DRv2, oraz cały czas obejmuję funkcję AntiCheat Team. Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)PW, STEAM lub na TS3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dobra to już wiemy kto dostanie dzięki: +wiek TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nie -zachowanie -Wyglad podania 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Tak +Pomógł z majorem +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Zdecydowanie nie -Zachowanie godne 12- latka - Wyzwiska Edytowane 7 Lutego 2020 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 49 minut temu, Mat3usz napisał: -Wyglad podania a co ma wygląd do tego czy się nadaje czy nie? XD z opinii wynikających wynika, że owy użytkownik nie nadaje się na zębatkę, aczkolwiek, jestem zdania, żeby nie sugerować się opinią innych, a mnie akurat przekonałeś swoim podaniem, aczkolwiek popraw trochę hype na serwerach bo widzę, że nie jesteś jakoś lubiany przez innych. Aczkolwiek, ja jestem na tak, życzę powodzenia :" *Jeśli macie jakieś dowody na to, że nie nadaje się, to je podrzućcie, podzielcie się z innymi. Edytowane 7 Lutego 2020 przez EDR 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomalekxD Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 +wiek Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 -twoje zachowanie Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 2 godziny temu, EDR napisał: z opinii wynikających wynika XD -zachowanie Jestem osobiście na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 nie - debil 2 warn za obrazę użytkownika Przez SK4N3R, 12 Lutego 2020, edytowane 12 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 -zachowanie Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na tak + wiek + doświadczenie +/- inni piszą o zachowaniu, natomiast ja nie spotkałem się wcześniej z negatywymi opiniami na Twój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na tak + Wiek +Dobra mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiees Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 - zachowanie Nie Sorki ale zachowujesz się nie zbyt dobrze. Popraw zachowanie złóż jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapucyn Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Tak +wiek +doświadczenie +/- zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Nie -Atencjusz -Płaczesz o swoje obowiązki ACT do Schmidta, a sam nic nie robisz -Smutny, prowokujący człowiek z ChatBoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 W dniu 9.02.2020 o 13:02, Matysiak napisał: Nie -Atencjusz -Płaczesz o swoje obowiązki ACT do Schmidta, a sam nic nie robisz -Smutny, prowokujący człowiek z ChatBoxa. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi