B0SSM4N Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nick: B0SSM4N Wiek: 15 za miesiąc 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym utrzymać porządek na serwerze jako iż dużo osób łamie regulamin. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam admina na drv2 Jak długo gram w CS:GO?: +4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-21 / 8-21 / 16-21 (Zależy od szkoły) Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] B0SSM4N Arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4-5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/BOSSM4N/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabuga Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 potwierdzam a i by się przydał wreszcie jakiś kolejny ogarnięty admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elo Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 A ja chce freeday'a Na TAK spoko gość tylko nie siedź tyle na tym Discordzie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 tak -doswiadczenie -ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 O kurcze, ale będzie notek u góry. @ SK4N3Rwiesz co robić haha Co do podania -wiek +aktywność +doświadczenie +SM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nie: -toxic -info na tsie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 + sm + aktywnosc Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 B0ssm4n? JASNE ŻE TAK +Aktywność +Wiek Ogarnia więc na luzaku raczej da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Na tak +wiek +sm +dswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Raczej jak domcia i bagieta nie ogarniesz, na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +doświadczenie +SM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nie -oglądałam demka w ktorych twoje zachowanie było dziecinne ;)) +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jako admin na Dr bez zarzutów był. wiek doświadczenie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +sm +aktywność Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TawQ Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +Doświadczenie +SM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +Dośw +SM Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +sm +wiek +doświadczenie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Dobra już wszystkie dzieci koledze dały na tak, to teraz ja bym się wypowiedział :p. -Dawanie info na dc -Twoje zachowanie na większości map -Darcie p*zdy jak coś ci nie pasuje "TO PISZ K*RWA SKARGĘ" -Nie znajomość regulaminu +Aktywność +Sm -Nie utrzymasz tego serwera, bo sam działasz na jego niekorzyść XD. +Wiek -Wiek mentalny(Szacowałbym nisko) +Ogarnięte ct NIE! Przykro mi rycerze na białych koniach, ale kolega nie jest taki święty jak go opisujecie :p. Nie jest to nic personalnego, po prostu twoje zachowanie. Możesz do wziąć do siebie i się poprawić, nie musisz. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Matysiak 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 5 minut temu, Matysiak napisał: Dobra już wszystkie dzieci koledze dały na tak, to teraz ja bym się wypowiedział :p. -Dawanie info na dc -Twoje zachowanie na większości map -Darcie p*zdy jak coś ci nie pasuje "TO PISZ K*RWA SKARGĘ" -Nie znajomość regulaminu +Aktywność +Sm -Nie utrzymasz tego serwera, bo sam działasz na jego niekorzyść XD. +Wiek -Wiek mentalny(Szacowałbym nisko) +Ogarnięte ct Przykro mi rycerze na białych koniach, ale kolega nie jest taki święty jak go opisujecie :p. Nie jest to nic personalnego, po prostu twoje zachowanie. Możesz do wziąć do siebie i się poprawić, nie musisz. Na NIE, kolega na górze wymienił wszystkie powody więc po co mam się męczyć i pisać to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Na tak +wiek +sm +ogarnia ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 -zachowanie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowon Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 +Potrafisz ogarnąć sytuacje na serwerze jak nie ma administracji -Twoim minusem jest to, że często bywasz toksyczny na serwerze :v Jednak jestem skłonny dać mój głos na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi