ThE_EnD Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ^ThE.EnD* Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Dlaczego ja? Otóż myślę, że jestem, osoba ogarnięta jestem, adminem na Only AWP już od 5 mies. I każdy wie, że można, na mnie liczyć ponieważ jestem, osoba pomocna poza tym, gdy widzę, tylko zgłoszenie staram się pomagać i tego nie lekceważyć myślę, że kolejna para rak się przyda Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Myśle, że można mi zaufać i mam nawet dobre doświadczenie. Jak długo gram w CS:GO?: W CS GO gram od 2016r W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu od 17 nawet do 22/23 a w weekendy to zależy, kiedy wstane, ale tak to myśle, że od 14/15 do nawet 1 rano. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/^ThE.EnD*/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198976509725/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 okres próbny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Często jak jestem na only awp to nie potrafisz zachować kultury i nadużywasz mikro Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Nie Nie widuje Cię praktycznie na serwerze Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Domcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerokens Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poooo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak . okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Osoba miła, wyrozumiała oraz przyjazna. W mojej obecności zachowywał się bardzo dobrze. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Dostosowuje się do regulaminu i przestrzega zasad. Taryfikator kar nie jest mu obcy. Polecam kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak, zgaduję, że adminów zbytnio za dużo tam nie ma. Aktywność jakąś masz, więc good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Złożone podanie = nie grałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi