raven Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Propozycja to: Aktualizacja punktu w regulaminie Adminów. Treść: Proponuję, aby zaktualizować punkt 11 w regulaminie adminów, który brzmi tak: 11. Admin ma obowiązek upomnieć gracza przez mikrofon nawet gdy nie posiada mutacji. Jest kilka sytuacji, w których Administrator nie może upomnieć gracza przez mikrofon, albowiem może on mu się popsuć, może go nie mieć, ponieważ przykładowo został przyjęty w momencie, gdy było mniej niż 5 Adminów na serwerze czy też nie może się odezwać przykładowo z powodu swojej sytuacji w domu. Po lekkiej zmianie punkt by wyglądał w jeden z następujących sposobów: 11. Admin ma obowiązek upomnieć gracza przez mikrofon, bądź wiadomość msay. Lub 11. Admin ma obowiązek upomnieć gracza przez mikrofon nawet gdy nie posiada mutacji. 11.1 Jeżeli admin nie posiada mikrofonu, bądź aktualnie nie może się odezwać ma on obowiązek upomnieć gracza poprzez wiadomość msay. Wszyscy jesteśmy ludźmi, a nie wszyscy mogą się odzywać 24/7 tylko z tego powodu, że posiadają większą rolę w grze od przeciętnego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak, powinno być już to dawno wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nareszcie ktoś o tym wspomniał, jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Piszesz tą propozycje bo nie masz mikrofonu czy jak? Rozumiem, że nie każdy może używać mikrofonu 24/7 Ale Mikrusik akurat na Jb_urwis często używał mikrofonu. Tylko akurat nie chciało mu się ostrzec gracza. Nie. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 tak free post xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jak admin z jakiegoś powodu nie może upomnieć gracza przez mikrofon to czemu by nie mógł zrobić tego przez np. sm_msay Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zdecydowanie na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zdecydowanie na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 @ xBoniofachowcu, jakbyś tak mógł rozpatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi