hamp Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Propozycja to: Dodanie regulaminu do działu z reklamami serwerów Treść: W aktualnej chwili dział „serwery” to jeden wielki bajzel, gdzie jeden serwer jest reklamowany jak na poprzednim screenie nawet 4 razy z rzędu powodując ładny bałagan. Proponuje dodać w dziale regulamin ograniczający reklamę jednej sieci do jednego tematu a aktualizacje zawierać w postach pod wątkiem. Wraz z tą zmianą warto będzie wprowadzić zatwierdzanie wątków przez administracje, co swoją drogą może być ciekawym zajęciem dla początkujących moderatorów. Oczywiście nie jest to jakieś priorytetowe zadanie, ale chyba każdy lubi ład i porządek, więc w wolnej chwili można to zrobić. Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Porządek musi być Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem zdecydowanie na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Generalnie to PurpleTeam robi dobre propozycje Jestem za, ale czy będzie się komuś to robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dobry pomysł Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jestem za!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Podjęliśmy decyzje o usunięciu działu, gdyż reklamy cs 1.6 nie mają żadnego sensu na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi