KamyK Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Na tak, ale i tak według mnie Yama będzie lepszym modem patrząc na jego podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nadaje się TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 9 godzin temu, pawelek napisał: Nie są lepsi kandydaci od ciebie Niby kto? Jestem jak najbardziej na tak. Jesteś już bardzo znaną osobą z forum i oczywiście z jailbreak, jest to bardzo duży plus u ciebie. +angażujesz się +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 lubie cię lecz moim zdaniem yamakashi się bardziej nada na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jestem na tak sercem jak i ch***m Zdecydowanie tak !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @ xBonio bierz bez zastanawiania!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dwa miejsca, Ty i Yama imo. ;> Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi