meep Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nick: ɱεερ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ posiadam doświadczenie ze stanowiska administratora na kilku serwerach 1vs1, na których sprawowałem się bez zarzutów. Na serwerze gram codziennie od południa aż do nocy. Jestem pomocną osobą na serwerze jednak gdy ktoś łamie lub nagina regulamin staram się to zgłaszać. Doświadczenie w adminowaniu: Pierwszego admina otrzymałem na serwerze w garry's modzie, było to jakieś 3 lata temu i od tamtego czasu regularnie staram się o tą funkcje na bardziej granych przeze mnie serwerach Jak długo gram w CS:GO?: w csgo gram od roku 2015 z małą przerwą w zeszłym roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-24 (czasami dłużej zależy od ilości graczy) Link GT: https://www.gametracker.com/player/ɱεερ/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/%5BFPS%5D%20ɱεερ/185.30.124.110:30040 Znajomość SM: Znam wszystkie komendy z racji na pełnione już wcześniej funkcje Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198346971876/home Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak, cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Następny toxic chyba nie jest potszebny w administrcji Nie!!!! Po za tym sam łamiesz regulamin wyzywając Edytowane 5 Grudnia 2019 przez ReT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 15 minut temu, ReT napisał: potszebny Tak Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Kellow-Arts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 3 minuty temu, Kellow-Arts napisał: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Jestem na tak +wiek +sm Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekter Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak najbardziej na tak gracz dzieki ktoremu zostalem na serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na Tak Nadaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Niech będzie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na TAK 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ym, GT dziurawe jak ser, NEIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Moim zdaniem okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, nick). *Do konkretnej osoby z danego serwera. Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwu tygodniowy okres próbny Edytowane 6 Grudnia 2019 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi