T0M3K Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) *Aktywność będzie większa, tylko w ostatnim tygodniu słabo było z czasem, oczywiście gdy dostałbym admina będę o wiele więcej przebywał na serwerze aby pilnować porządku* Nick: T0M3K Wiek: 15,5 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Na serwerze jest 2 adminów, w tym oboje mają napisaną nieobecność z tego co kojarzę, więc nie ma kto pilnować serwera, pomimo że często bywa pusty, jednakże czasami zbiera się pewna grupka osób którą musi ktoś przypilnować ツ Doświadczenie w adminowaniu: Miałem na owym serwerze jak i na Rt#3 Jak długo gram w CS:GO?: Gram ponad 2,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zazwyczaj mogę na nim grać w godzinach 16-23 (mogę wbić jeśli jest potrzeba) a tak to 16-18 21-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ASS] T0M3K/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198374792235/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Raczej Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak *Tak wiem dla niektórych będę "Toxiciem forever", jednakże ostatnie muty/gagi występowały u mnie dawno, więc może to coś świadczy Edytowane 25 Października 2019 przez T0M3K . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Tak bo brakuje admów Edytowane 25 Października 2019 przez Czarnuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddy Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okres Próbny. Brak Adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 jak nie zawalisz tego jak ja bylem M@ to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 jestem na tak!!! trzeci admin=trzech graczy na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 ta zmieniam zdanie na nie po tym co napisał Kopus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 mimo ze nie ma adminow to na nie dostałęs 3 degardy za wyzywanie nie nadajesz sie na tą funkcje Zdecydowanie NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 50 minut temu, KopuS napisał: mimo ze nie ma adminow to na nie dostałęs 3 degardy za wyzywanie nie nadajesz sie na tą funkcje Zdecydowanie NA NIE OBoje wiemy że masz rację, ale ostatnio moje zachowanie się zmieniło co mogą potwierdzić ci osoby z serwera, jednakże rozumiem twoje uzasadnienie i odpowiedź. Strzałeczka Ps. Sory spamik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Tomus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPafel Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, nick). *Do konkretnej osoby z danego serwera. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi