Studziak Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Propozycja to: Utworzenie kanału na YouTube arenaskilla Treść: Proponuje utworzenie kanału na YouTube arenaskilla.pl Kanał polegałby na : -wprowadzenie nowych graczy w życie forum i serwerów -nauka i poradniki dotyczące csgo i CS 1.6 -nauka komend jailbreaka np. Co to bezruch, co wtedy można robić itp. Kanał prowadzili by właściciele sieći i osoby chętne P.S. mogę montować filmy. Prowadzę swój kanał od 4 lat. więcej info pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) jakieś rozwiązanie to jest, ale jakemu włascicelowi i osobie ch~tnej by chciał sie grac i prezętowac wszystkie serwery? Jestem na nie Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 https://www.youtube.com/channel/UC6eaJ9TjDqPViwHncVzgJ2Q Tu masz kanał Kto będzie robił te poradniki? Dolaki? XD Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jak miał by to kto zrobić to, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na nie, nie ma jakiegokolwiek sensu tworzenia kanału, aby wstawiać poradniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 W sumie spoko pomysł, ale czarni raczej nie mają czasu na takie rzeczy, więc ktoś inny musiał by się tym zajmować Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem za, inne sieci mają takie kanały promujące sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na tak ale watpie ze ktos bedzie chcial nagrywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 co to bezruch chłopaki? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imigrant Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na tak. Niech multi nagrywa. Otwór w jego głowie nigdy nie jest zamknięty. Nada sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jeśli będzie miał kto to robić to jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Moim zdaniem nawet spoko pomysł . Jeżeli będzie ktoś kto będzie chciał to zrobić jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 raczej nie jest to potrzebne jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ArenaSkilla to nie tylko JailBreak. Kanał nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi