noskillPL Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie mozliwosci edytowania dla zwyklego uzytkownika. Treść: Jak w temacie. Proponowałbym dodanie możliwości edytowania własnych postów, żeby nie było konieczności pisania posta pod postem w przykładowej sytuacji, gdzie prosi się kogoś o poczekanie do jutra, i zamiast pisać nowy post lepiej zedytować poprzedni Edytowane 21 Stycznia 2019 przez raveN dodaje wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Obecnie edytować można posty dopiero po zakupieniu VIP'a na forum, jak dla mnie można dodać to dla zwykłego użytkownika, ale z jakimś niskim limitem czasowym, żeby nie zmieniali swoich wypowiedzi jak rękawiczki, tylko ewentualnie poprawiali błędy. Jestem na tak. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez raveN poprawka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak samo jak @ raveN przydałoby się na krótki okres czasu ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 2-3 minuty max yas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Max do 10 minut. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak do 5 minut będzie ok Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 przyda się możliwość edytowania własnych postów- 10 minut na starym forum było OK, ale połowa z tego też nie będzie zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem za!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Według mnie 10 minut tak jak na poprzednim forum byłoby dobrze Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Sądzę tak jak @SK4N3R 10 minut byłoby ok Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Przecież VIP ma 5 minut tylko.. XD to jak wy chcecie dla zwyklego uzytownika 10? Jestem na tak. Ale to max 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 No też na TAK, na 3 minuty mejbi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zdecydowanie jestem ZA . Tak jak @ raveNnapisał 5/10 minut powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Już Użytkownik powinien móc do 10min od napisania tematu/postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi