Nitrek Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Propozycja: Modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: Chciałbym zaproponować zmiane w zabawie chowany w ciemności,ponieważ strażnicy mają dość mało czasu by znaleźć tt^ków* Zabawa zaczyna się 5:00 no i od tej minuty tt^ki mają około 50 sekund na schowanie się przed strażnikami,po tych 50sekundach CT^ki zaczynają szukać i mają 4:10 czasu/minut by znaleźć wszystkich TT^ków i mają utrudnienie takie że mają troszke ciemny ekran i bardzo mało widać myślę ze można to usunąć bo zabawa i tak jest mało grana I wtedy można odrazu zmienić nazwe zabawy na "Chowany" Pozdrawiam cieplutko Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jestem na tak, sama mala ilosc czasu to juz utrudnienie a co dopiero przyciemnienie ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Motyw z 1.6 podoba mi sie brak latarek z kolorami i kozak by bylo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ty no ja nie wiem ale chyba yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Przy proponowanych zmianach zabawa będzie strasznie jednostronna a chowany na mniejszych mapach nie będzie miał jakiegokolwiek sensu- strażnicy bez problemu znajdą każdego więźnia w takich warunkach. Gdzie tu logika? PS. Nie wiem co tam szmit mówi o tych latarkach, ale jeśli już to właśnie je można byłoby dodać na chowanego (o ile są dostępne w CS:GO) Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Na nie, przecież CT w 99% przypadków i tak wygrywają tą zabawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) 13 godzin temu, SK4N3R napisał: PS. Nie wiem co tam szmit mówi o tych latarkach, ale jeśli już to właśnie je można byłoby dodać na chowanego (o ile są dostępne w CS:GO) Na serwerze hns są latarki. Chowany i tak często jest jednostronny i wygrywa ct. Jedyne co można by zmienić to czas na schowanie się na np. 40s, jeżeli dla niektórych i tak jest za mało czasu na szukanie. Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Dover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm3rf Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Oczywiscie ze na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4cob Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Takkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) na nie, jeszcze sa te pulsujące markery od minuty do konca zabawy co tez jest dosyc duzym ulatwieniem dla ct. Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez stL- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Proszę zobaczyć czy od nowej mapy na chowanym CT będzie miało pod 'f' latarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Latarka działa pod klawiszem F Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi