Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Zabawa chowany w ciemności

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja: Modyfikacja istniejącej rzeczy :)

Treść: Chciałbym zaproponować zmiane w zabawie chowany w ciemności,ponieważ strażnicy mają dość mało czasu by znaleźć tt^ków* Zabawa zaczyna się 5:00 no i od tej minuty tt^ki mają około 50 sekund na schowanie się przed strażnikami,po tych 50sekundach CT^ki zaczynają szukać i mają 4:10 czasu/minut by znaleźć wszystkich TT^ków i mają utrudnienie takie że mają troszke ciemny ekran i bardzo mało widać myślę ze można to usunąć bo zabawa i tak jest mało grana :*

I wtedy można odrazu zmienić nazwe zabawy na "Chowany"

Pozdrawiam cieplutko :/

Edytowane przez Kubus_

Przy proponowanych zmianach zabawa będzie strasznie jednostronna a chowany na mniejszych mapach nie będzie miał jakiegokolwiek sensu- strażnicy bez problemu znajdą każdego więźnia w takich warunkach. 

Gdzie tu logika?

PS. Nie wiem co tam szmit mówi o tych latarkach, ale jeśli już to właśnie je można byłoby dodać na chowanego (o ile są dostępne w CS:GO)

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 1

13 godzin temu, SK4N3R napisał:

PS. Nie wiem co tam szmit mówi o tych latarkach, ale jeśli już to właśnie je można byłoby dodać na chowanego (o ile są dostępne w CS:GO)

Na serwerze hns są latarki.

Chowany i tak często jest jednostronny i wygrywa ct. Jedyne co można by zmienić to czas na schowanie się na np. 40s, jeżeli dla niektórych i tak jest za mało czasu na szukanie.

Edytowane przez Dover

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności