Michal645 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Propozycja to: Zmiana szans na otrzymanie pistola. Treść: Proponuje zmniejszyć szanse na otrzymanie pistoleta na początku rundy. a dlaczego? 2 gangi już mają ulepszony gang, ze mają szanse na wylosowanie pistoleta, gdy każdy członek gangu będzie na serwerze to może byc cięzko dla ct, ponieważ duże szanse wtedy będą ze ktoś bedzie miał broń. Nawet jeżeli nie będzie wszystkich członków gangu to i tak jest cięzko bo co chwile będzie jakaś osoba z pistoletem na początku rundy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Deagle 2,5%, p2000 5% TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 nie po to sie cos kupuje zeby nastepnego dnia to dostalo nerfa na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Też myślałem aby to napisać bo szansa jest dosyć duża, ale jednak byłbym bardziej skłonny aby zwiększyć cenę, która i tak jest duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Jestem na NIE ponieważ podczas dwóch map broń mi się trafiła bodajże 3,4 razy a pozatym po to są strażnicy którzy mogą się do tego przygotować np wziąść AWP czy SCARA i pilnować wieźniów nie jest to zbyt trudne wystarczy uważnie patrzeć na więźniów* Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Propozycje > zwiększenie hp dla ct Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Na nie. CT poćwiczy skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Na tak, jak ostatnio na serwerze było 5 osób z knife to w każdej rundzie przynajmniej jeden z nich miał pistola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Siedem_dni napisał: Propozycje > zwiększenie hp dla ct Sam mowilem o tym kilka razy, ze byłoby dobre. Co do propki, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ta, od razu do 0,5% zmniejszcie. Nie trudno jest raz na jakiś czas zabić więźnia z p2000 mając AK, gdzie p2000 nawet na hita w głowę nie zabija, come on... Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 z tego powodu że jakaś nowość i nowy sposób na bunt oraz test ctkow czy będą potrafili to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Moim zdaniem faktycznie aktualne % są za wysokie i osoby posiadające sporo DMG z gangu + posiadają SVIP'a mają w ten sposób bardzo wysoką szanse na wygraną rundę. Co do samego dodania do gangu takiej możliwości nic nie mam, jest do bardzo dobry pomysł, lecz dla drużyny CT jest on bardzo niekorzystny ponieważ nie mogą stworzyć dla więźniów kreatywniej rundy. Jak najbardziej jestem na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zmniejszyłem o 1% dla Deagle i 2% dla p2000, mniej nie zmienie. Teraz jest 4% dla dseagle i 8% na p2000 czyli w sumie 12% z 15%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi