Dover Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick: Dover Imię: Michał Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Jestem dość długo według mnie na arenie i chciałbym sprawdzić się w następnej roli a bycie UBT nie jest trudne według mnie. Według niektórych osób nadam się, więc próbuję dostać ową rangę. Doświadczenie w ocenianiu demek: Dość nie duże, jednakże jako major admin muszę raz do razu demko ze skargi na administratora sprawdzić. Jak długo gram w CS:GO?: 2350h około 3 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie da się tego określić w godzinach, jednakże jestem w dyspozycji od 10-11 do 21-22. Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: Steam Kontakt: Steam Forum oraz Discord (Michu #8167) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Taa co jeszcze ? No yo, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Wymagania spełniasz no i better michu ubt niż matysiak Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) +miły +pomocny +wiek +doświadczenie +/-sm - nie mówi że jestem cheaterem Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 3h temu powiedziałeś że jak będziesz mieć siłę to złożysz podanie na UBT po czy mija ten czas i składasz podanie XDDDD NIE takie zachowanie jest szitowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimbaWTF Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Oczywiście że na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Myślę, że można dać szanse. Chłopak dużo siedzi na forum i mocno angażuje się w życie forum. Co do umiejętności rozpatrywania demek myślę, że sporo już wie, a przyszłości je doszkoli. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Myślę, że też się nadajesz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @ Sadystkaor @ Doverhm.... niech czarni wybiorą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Michu better than matysiak and sadystka Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ta chyba coś cię boli NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Dzięki ze złożyłeś podanie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @ Dover > Reszta. Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Na tak . Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Sadystka<Matysiak<Dover Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Można dać mi szansę Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 ПА ТАК Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi