CreepHD Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Propozycja to: Usunięcie napisu z końca rundy. Treść: Hejka jestem dość nowym graczem i strasznie rzuca się w oczy i przeszkadza mi napis z końca rundy. Mam duże wrażenie, że jest tam zbędny ponieważ wyżej i tak jest ładnie wszystko opisane. Załączam screena gdzie wszystko pokazuje Pozdrawiam i liczę na miłą konwersację na ten temat. Psy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 na tak widać że już matysiak pcha się do ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Whatever, można usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreepHD Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 5 minut temu, xKacpersky napisał: Na nie Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź dlaczego? Bo w innym przypadku moim zdaniem twoja wypowiedź jest czystym spamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimbaWTF Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na nie co wam to przeskadza xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na tak,bo to jest ussles. I dlaczego zawsze jak ktoś ma ss'a to jestem tam ja który pcha się do CT xDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) @ Matysiak, czas spędzony online na jb dzisiaj-8h I on się pyta czemu zawsze jest na ss, rozgadany człowiek XD co do propki okej, można usunąć Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 why not jak to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 lol nie przeciez to jest jb, fajnego klimatu to dodaje jak po 20 minutowej rundzie ci zagra muzyczka i zamiga napis ze wiezniowie/straznicy wygraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4cob Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Prawdopodobnie od następnej mapy nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi