BobeQ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nick: BobeQ Wiek: 13 (Lecz , przeszedłem mutacje i mam ogarnięty głos) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego mam otrzymać admina ? Ponieważ często na serwerze panuje łamanie regulaminu lub patologia i będę osobą która będzie temu zapobiegowała Doświadczenie w adminowaniu: W adminowaniu znam się trochę ponieważ miałem admina na innej serwerowni Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram około 2-3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej gram w godzinach 13-22 zależy od dnia Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=BobeQ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Znajomość SM to 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/BobeQHyper/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Posiadam mutację Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak przeczytałe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 -wiek +aktywność +mutacja Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeKeiCam Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 na nie,admini w godzinach 23-8 by się przydali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoDo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 +aktywność +mutacja na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 26 minut temu, BobeQ napisał: miałem admina na innej serwerowni sieci serwerów* Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 :no; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) zależy bo czasami gram wcześniej niż 13 i gram pużniej to jest nie określone Frosztji Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez BobeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1 minutę temu, raveN napisał: sieci serwerów* Na nie. pomyłka sieci serwerowej zamiast serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 6 minut temu, frosztj napisał: na nie,admini w godzinach 23-8 by się przydali w każdych godzinach się przydają Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 --wiek, ale jest mutacja +aktywność +SM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Teraz, easyy napisał: --wiek, ale jest mutacja +aktywność +SM TAK Pan wyżej wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 8 minut temu, BobeQ napisał: pużniej Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Hmm, nie tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 No nwm jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Tym razem nie dam szansy Na nie Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Tetsuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jestem na TAK, tylko kup nowy mikrofon bo ten to kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na nie 13 lat to za mało nawet na dr, i w dodatku jest toxic na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi