SK4N3R Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: SK4N3R Nick oskarżonego: @ 64x64_ROBERT-admin HNS Opis sytuacji: obrażanie admina JB, ośmieszanie go, prowokowanie? Serwer: JB Dowody: demko z jb_facebook (10.08 16:37-17:12), @ rajek1910, @Ciosek, @TomSoneK- którzy byli wtedy na serwerze. 20:40 na serwer wchodzi@ 64x64_ROBERT 20:47 "o rajek bez jajek"~Robert 20:50 rajek ostrzega ROBERTA, że dostanie mute'a za takie zachowanie 20:56 "ale za mówienie prawdy jest mute?"~Robert później podobne teksty na czacie zabawa "mam talent" rajek do TT: pokaż mi swój talent" 29:55 Robert "żeby Ci donga nie pokazał" ja rozumiem, że teksty Roberta nie są jakoś szczególnie obraźliwe, ale jak admin innego serwera, tej samej sieci, może się tak zachowywać na drugim serwerze areny? Oskarżony ewidentnie przyszedł na Jailbreak'a tylko po to, żeby obrazić, lub ośmieszyć rajka. ledwo co dołączył na serwer, a już zaczął swoje. dostał ostrzeżenie od admina, lecz nic sobie z tego nie robił. razem z DaNzYk [ksyknes] próbował wciągnąć rajka w niepotrzebną rozmowę.@ DOMINO-zrób tam sobie co uważasz z adminami, ale następnym razem nie będę tolerował takiego zachowania innych adminów u mnie na serwie i ukarzę ich odpowiednim banem. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 potwierdzam ale jeszcze xsadnes czy jakoś tak a wczoraj czy chyba w czwartek sam @ DOMINO wbił i zaczął mowić rajek bez jajek po czym dostał muta od @ Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Potwierdzam Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Moje zdanie: na innych serwerach traktujcie adminów z hns jak zwykłych graczy, ja opiekuję się nimi tylko na HNS 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Macie problemy nic dla śmiechu nie można zrobić mnie jak obraźił na HNS to jakoś nie robiłem problemu. Troche dystansu do siebie. A pozatym zostałem ukarany gagiem 1 Łącze 2 w 1 Przez PiKe, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 23 minuty temu, 64x64_ROBERT napisał: Macie problemy nic dla śmiechu nie można zrobić mnie jak obraźił na HNS to jakoś nie robiłem problemu. Troche dystansu do siebie. obrazałem cie jak nie miałem admina na jb 27 minut temu, DOMINO napisał: Moje zdanie: na innych serwerach traktujcie adminów z hns jak zwykłych graczy, ja opiekuję się nimi tylko na HNS a o sobie już nie powiedziałeś jesteś majorem a mówisz do graczy rajek bez jajek i nadużywasz mikrofonu na innym serwerze 18 minut temu, 64x64_ROBERT napisał: A pozatym zostałem ukarany gagiem zostałeś ukarany gagiem bo mnie wyzywałeś mnie od rajka bez jajka oraz przeklinałeś na czacie i jeszcze spamiłeś więc gag prawidłowy I ciesz się ze gag na 30 a nie na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 17 minut temu, rajek1910 napisał: zostałeś ukarany gagiem bo mnie wyzywałeś mnie od rajka bez jajka oraz przeklinałeś na czacie i jeszcze spamiłeś więc gag prawidłowy Czy napisanie 3 róznych wiadomości zawierających wiecej niż 3 słowa to spam ? A i ja sie nie czepiam że dostałem gaga. Zostałem ukarany za to co zrobiłem i koniec tematu. 2 2 w 1 Przez PiKe, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, 64x64_ROBERT napisał: Czy napisanie 3 róznych wiadomości zawierających wiecej niż 3 słowa to spam ? 3 na ss od @ SK4N3R widać więcej wiadomości nie mam zamiaru tego opisywać już na forum ponieważ nie chce robić spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 przecież ja na jb nie mam ani admina ani majora to jest chyba oczywiste że jestem brany jako normalny gracz czy jednak administracja uważa inaczej? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Jako iż jest to skarga z mojego serwera, więc się wtrącę. Nie jesteś traktowany jako zwykły gracz. Jeżeli będzie ci odwalało mocno na jb, to możesz nawet dostać dengu. Zapraszam ciebie @ DOMINOoraz oskarżonych do zapoznania się ze skargą na multiego napisaną przez mikrusika. Major odwalał nie na swoim na swoim serwerze, ale dostał dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 22 minuty temu, DOMINO napisał: Moje zdanie: na innych serwerach traktujcie adminów z hns jak zwykłych graczy, ja opiekuję się nimi tylko na HNS fajen to twoje zdanie ale skoro nie zamykasz tego, to niech to zrobi @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie wiem po co robić problem tam gdzie go nie ma. 1 Nic nie wnosisz do tematu tą wiadomością, spam. Przez PiKe, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Potwierdzam słowa rajka 29 minut temu, rajek1910 napisał: a wczoraj czy chyba w czwartek sam @ DOMINO wbił i zaczął mowić rajek bez jajek po czym dostał muta od @ Sadystka Byłem przy tym i wbiła sobie ekipka z hnsa z dziecinnym zachowaniem @ DOMINO @ 64x64_ROBERT i 2 innych i zaczeli przez mikrofon wyzywać i prowokować rajka mowiąc rajek bez jajek hah major admin hns idzie w ślady multiego hehe doigrasz się z czasem i dostaniesz dengu nienie zasługujesz na niego takim zachowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) 44 minuty temu, DOMINO napisał: ja opiekuję się nimi tylko na HNS 27 minut temu, DOMINO napisał: przecież ja na jb nie mam ani admina ani majora to jest chyba oczywiste że jestem brany jako normalny gracz czy jednak administracja uważa inaczej? Twoim obowiązkiem jest dopilnowanie tego, aby admini z HNS-u nie robili syfu na innych serwerach Areny Skilla (a nawet poza nią). Następnym razem inaczej rozwiążę ten problem.EDIT: Cytat Moim zdaniem wbicie dla beki na jb i powiedzenie 3x rajek bez jajek to nie jest sprawa na skargę a na pewno na dengu Jak to powiedziałeś- "beka" jest tylko wtedy, kiedy obie strony się z tego śmieją. Tu rajek od razu powiedział, że mu się to nie podoba i ostrzegł Roberta. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez SK4N3R 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Kubus_ napisał: Potwierdzam słowa rajka Byłem przy tym i wbiła sobie ekipka z hnsa z dziecinnym zachowaniem @ DOMINO @ 64x64_ROBERT i 2 innych i zaczeli przez mikrofon wyzywać i prowokować rajka mowiąc rajek bez jajek hah major admin hns idzie w ślady multiego hehe doigrasz się z czasem i dostaniesz dengu nienie zasługujesz na niego takim zachowaniem i jeszcze @NoobMaster69chciał bym dopisać wiem że to spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 11 minut temu, Dover napisał: Jako iż jest to skarga z mojego serwera, więc się wtrącę. Nie jesteś traktowany jako zwykły gracz. Jeżeli będzie ci odwalało mocno na jb, to możesz nawet dostać dengu. Zapraszam ciebie @ DOMINOoraz oskarżonych do zapoznania się ze skargą na multiego napisaną przez mikrusika. Major odwalał nie na swoim na swoim serwerze, ale dostał dengu Moim zdaniem wbicie dla beki na jb i powiedzenie 3x rajek bez jajek to nie jest sprawa na skargę a na pewno na dengu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @ rajek1910A nie możemy po prostu się pogodzić i zapomnieć o sprawie ? 1 1 1 Od tego są prywatne wiadomości, spam. Przez PiKe, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, 64x64_ROBERT napisał: @ rajek1910A nie możemy po prostu się pogodzić i zapomnieć o sprawie ? XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, 64x64_ROBERT napisał: @ rajek1910A nie możemy po prostu się pogodzić i zapomnieć o sprawie ? mhh teraz boisz sie ze dostaniesz dengu po skardze obrażając mnie i nie mając kultury na jb nie możemy sie pogodzić ta sprawa musisz być rozwiązana albo przez @ xBoniolub przez UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Teraz, rajek1910 napisał: mhh teraz boisz sie ze dostaniesz dengu po skardze obrażając mnie i nie mając kultury na jb nie możemy sie pogodzić ta sprawa musisz być rozwiązana albo przez @ xBoniolub przez UBT Dobra jak chcesz. 1 Spam Przez PiKe, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Robicie na tej arenie jakieś nie wiadomo co za byle pierdułkę, czy to nie powinno być 4fun? 3 Nie powinno. Spam! Przez Secret_Service, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Po obejrzeniu demka wszystko będzie wyjaśnione. Na teraz @ PiKe @ raveN proszę o zamknięcie jak na razie tematu. Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez Mati 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 1 minutę temu, DOMINO napisał: Robicie na tej arenie jakieś nie wiadomo co za byle pierdułkę, czy to nie powinno być 4fun? Bezkitu coraz bardziej sie pogrążasz... dostaniesz dengu i się skończy. 1 Zaraz dostaniesz Warna i też się skończy, po co się wtrącasz, jak nie masz nic cennego do powiedzenia i skarga Ciebie nie dotyczy? Spam. Przez raven, 10 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) na ten moment zamykam temat zostanie z powrotem otwarty po wyjaśnieniu sprawy @ Dank @ xBonio Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez PiKe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Co z skargą @ Dankzłożył rezygnację z HNS 2 Czekaj na decyzje rang wyższych, spam. Przez PiKe, 13 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi