uSzanowankoo Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nick: [xPieS] uSzanowankoo!Wiek: 22 lataDlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem osobą pełnoletnią, która pełniła funkcję admina na tym serwerze, co za tym idzie znam większość graczy oraz znam zasady, które tutaj panują. Czasami się zdarzy, że jakiegoś admina nie ma na serwerze, wtedy gracze uciekają na tektury oraz obrażają graczy w szelaki sposób.. pomimo zgłoszeń, wiem też że nie zawsze każdy może wejść na serwer zbanować 1-2 osoby, toteż chciałbym pomóc administracji w przestrzeganiu regulaminu panującego na serwerze hide and seek.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na serwerze HnS przez okres 2 i pół miesiąca (1 Maj - 13 Lipca) oraz posiadam doświadczenie z innych serwerów.Jak długo gram w CS:GO?: Gram w tą grę od roku 2013 (25 Grudnia), przez ten okres mam przegrane około 4-5 tysięcy godzin (z kontami smurf).W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie to bywa. Obecnie jestem osobą pracującą, więc najczęściej będę grać w godzinach wieczornych.Link GT: - obecny gt: https://www.gametracker.com/player/[xPieS] uSzanowankoo!/185.30.124.110:30040/ - stary gt, który liczył godziny: https://www.gametracker.com/player/uSzanowankoo!/185.30.124.110:30040/Znajomość SM: 8/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/Mikrofon: Tak, posiadam. Mutacja głosu: Tak, posiadam.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Zapoznałem się z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Aktywność porażka ale dałbym szansę Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 yaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ładne podanie Wiek git SM super Doświadczenie jest Aktywność no no.. JESTEM NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Popraw aktywność Gdy miałeś admina wchodziłeś raz/dwa na tydzien chyba ze miales nieobecność Póki co NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Fury* Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 NA nie nie widze ciebie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7dayss Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Mimo że aktywność słaba ale przyda się kolejny i ogarnięty admin i łatwiej jest ogarniać serwer Dam Ci Na Tak Powodzenia Uszankownkoo😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi