winny Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nick: winny nick admina: anonim Długość bana: 1 dzień Data i godzina: 18/07/19 ok 22:02 Serwer: Jailbreak Powód bana: ujawnianie danych osobowych mapa: nie pamietam Opis sytuacji: Admin dał mi bana za to, że powiedziałem jego imię, chociaż sam kiedyś powiedział na serwerze, że tak ma. Ban moglby byc jakbym podał imie i nazwisko czy cos a nie samo IMIĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nigdy nie zdradziłem swojego imienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Wcale, bylem wtedy na serwerze skąd bym mial tak to wiedziec jak sie nazywasz xDDD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Bo kilku ludzi z serwera mam w znajomych na fb i morze oni ci powiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 a MORZE przypomnij sobie i MORZE ty powiedziałes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 NIE POWIEDZIAŁEM I TEMAT ZAMKNIĘTY 1 To i tak nic nie zmienia, spam. Przez raven, 18 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 a moRZe jeszcze nie zamkniety i ktos normalny to sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Potwierdzam iż anonim nigdy nie podawał swoich danych, bo chłop po prostu nie chce podawać xD. Sam ledwo dostałem jego fb i to oczywiście na priv. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) samo imię to nie dane osobowe (na podstawie samego imienia nie można zidentyfikować osoby) ban niesłuszny, ale to wyższe rangi muszą napisać Edytowane 18 Lipca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Maksiu to nie pochodzi pod bana ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Winny - Podaje imię anonima Anonim - Daje bana za nic wsm To czemu ja nie dostałem muta/bana od SK4N3RA jak mówiłem do niego na serwerze po imieniu xd ban niesłuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Każdy może mieć tak samo na imię, więc co to za ujawnianie danych? XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi