PiKe Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nick: Pi KeImię: PiotrekWiek: 19Doświadczenie w moderowaniu: Nie posiadam niestety żadnego doświadczenia lecz uważam, że trzeba w życiu próbować nowych rzeczy. Pomocna dłoń od reszty ekipy i poświęcany czas to moim zdaniem najlepsza i najszybsza droga do udoskonalania się pod wieloma względami. W tym przypadku są to umiejętności, które powinien posiadać przyszły moderator.Ile czasu poświęcam forum dziennie: W dużym stopniu jest to zależne od dnia, obowiązków jak i różnych sytuacji losowych. Dotychczas myślę, że na spokojnie jest to 8/10 godzin dziennie.Coś o sobie: Mam na imię Piotrek, mam 19 lat i pochodzę z Krakowa. Jestem absolwentem licbazy i od października ruszam na studia. W ciągu kilku ostatnich lat zmieniłem się pod wieloma względami, każdy mi to mówi i sam to tak naprawdę widzę. Jestem osobą otwartą na ludzi, łatwo nawiązuję nowe kontakty jak i chętnie służę pomocą gdy tylko ktoś mnie o to poprosi. Życie wielokrotnie wystawiło mnie na próbę mojej zaradności pomimo tego, że mam dopiero to 19 lat. Zawsze potrafiłem się odnaleźć i dać sobie radę. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi, imprezuję, gram, oglądam filmy/seriale jak i ćwiczę na siłowni. Z takich ogólnych rzeczy myślę, że to by było na tyle Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Dzisiaj dostałem szansę jako major admin na serwerze deathrun v1 w 1.6. Postaram się jak najlepiej pełnić swoją funkcję i nie sprawiać żadnych problemów, dawać z siebie jak najwięcej i po prostu "działać". Około tydzień temu awansowałem również na admina ts3, póki co służę pomocą i przesiaduję prawie całe dnie, nawiązuję kontakty z ludźmi z arenki, pilnuję porządku i jest gicik. Posiadam również admina na wszystkich serwerach 1.6 i myślę, że moja aktywność na serwerach jak i w życiu forum jest bardzo dobra. Wypełniam swoje funkcje i pomagam innym jeżeli jestem w stanie to zrobić. Niestety powróciłem do was po kilku latach dosłownie 3 miesiące temu i nie mam dużo na koncie ale staram się jak mogę. Ta sieć to dla mnie sentyment i jakiekolwiek działanie na jej korzyść jest dla mnie czystą przyjemnością Kontakt: forum, steam, ts3, snap, fb w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 REJESTRACJA 17 Kwiecień Jesteś tutaj za krótko. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Pi ke na moderatora oczywiscie ze tak +pomocny fest +to prawda jest takim troche no life +widac ze sie chlopak stara Edytowane 16 Lipca 2019 przez BandzioR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Ty albo Mikrus, jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Z wszystkich kandydatów najbardziej się nadajesz. Ogarnięty i bardzo fajny chłopak z niego :v. Tak! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 JESTEM NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Według mnie najlepszy kandydat + wiek + potrafi się dogadać + bardzo duzo sie udziela + aktywność na forum Wiecej sie nie bede rozpisywał bo sam wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Um daj sie troche poznac ludziom. Niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jak bardzo bym Cie lubił, tak jestem na nie, bo pełnisz tutaj już dużo rol, a stażu na forum tez nie masz dużego, przez dużą ilość ról mam na myśli to, że nie chciałbym, aby jedna osoba robiła tutaj tak wiele rzeczy jednocześnie, bo wtedy jak ona odejdzie to nagle Właściciele szukają na prawo i lewo zastępców na te miejsca, których często nie ma lub potencjalni najlepsi kandydaci na to miejsce już odeszli, bardziej rozkładając role pomiędzy dużą liczbę osób ograniczamy możliwość wystąpienia takiego czegoś, że przez odejście jednej osoby nagle potrzebne jest 500 innych na to różne miejsca z dnia na dzień (Nie wiem czy dobrze to opisałem, ale mam nadzieję, że łapiesz moją myśl). Chciałbym, aby nowym Moderatorem została osoba, która rzeczywiście będzie miała dużo czasu na spędzanie czasu na forum i zajmowania się nim, tak jak zresztą było ze mną, Ty z trzema Adminami i Majorem nie będziesz robił tutaj tyle, co osoba, która nie ma żadnej obecnie rangi. Na tym stanowisku widzę inną osobę w takim przypadku ( @ Mikrus), wybacz (chociaż pewnie i tak zostaniesz wybrany). ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem podobnego zdania co Raven niestety ale na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 warto dać komuś szansę, aby jej nie zmarnował. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 10 godzin temu, Deshayiere napisał: REJESTRACJA 17 Kwiecień Jesteś tutaj za krótko. Nie Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Niech Będzie Piotruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jesteś na forum dokładnie od 3 miesięcy i już podczas tego czasu osiągnąłeś sporo, posiadasz admina na 4 serwerach oraz jesteś świeżym M@, pokaż że pomimo tylu aktualnych obowiązków jesteś w stanie wszystko ładnie pogodzić ze sobą Są osoby które już siedzą o wiele dłużej od Ciebie na sieci i czekają na taką szanse, pierw wykaż się w tym co masz i może spróbuj następnym razem, o ile taki będzie Na nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na tak byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi