Skocz do zawartości

[Przyjęte] [Początkujący Moderator] Pi Ke

Udostępnij

PiKe

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pi Ke
Imię: Piotrek
Doświadczenie w moderowaniu: Nie posiadam niestety żadnego doświadczenia lecz uważam, że trzeba w życiu próbować nowych rzeczy. Pomocna dłoń od reszty ekipy i poświęcany czas to moim zdaniem najlepsza i najszybsza droga do udoskonalania się pod wieloma względami. W tym przypadku są to umiejętności, które powinien posiadać przyszły moderator.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: W dużym stopniu jest to zależne od dnia, obowiązków jak i różnych sytuacji losowych. Dotychczas myślę, że na spokojnie jest to 8/10 godzin dziennie.
Coś o sobie: Mam na imię Piotrek, mam 19 lat i pochodzę z Krakowa. Jestem absolwentem licbazy i od października ruszam na studia. W ciągu kilku ostatnich lat zmieniłem się pod wieloma względami, każdy mi to mówi i sam to tak naprawdę widzę. Jestem osobą otwartą na ludzi, łatwo nawiązuję nowe kontakty jak i chętnie służę pomocą gdy tylko ktoś mnie o to poprosi. Życie wielokrotnie wystawiło mnie na próbę mojej zaradności pomimo tego, że mam dopiero to 19 lat. Zawsze potrafiłem się odnaleźć i dać sobie radę. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi, imprezuję, gram, oglądam filmy/seriale jak i ćwiczę na siłowni. Z takich ogólnych rzeczy myślę, że to by było na tyle :pepeLove:
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Dzisiaj dostałem szansę jako major admin na serwerze deathrun v1 w 1.6. Postaram się jak najlepiej pełnić swoją funkcję i nie sprawiać żadnych problemów, dawać z siebie jak najwięcej i po prostu "działać". Około tydzień temu awansowałem również na admina ts3, póki co służę pomocą i przesiaduję prawie całe dnie, nawiązuję kontakty z ludźmi z arenki, pilnuję porządku i jest gicik. Posiadam również admina na wszystkich serwerach 1.6 i myślę, że moja aktywność na serwerach jak i w życiu forum jest bardzo dobra. Wypełniam swoje funkcje i pomagam innym jeżeli jestem w stanie to zrobić. Niestety powróciłem do was po kilku latach dosłownie 3 miesiące temu i nie mam dużo na koncie ale staram się jak mogę. Ta sieć to dla mnie sentyment i jakiekolwiek działanie na jej korzyść jest dla mnie czystą przyjemnością :pepoHappy:
Kontakt: forum, steam, ts3, snap, fb w razie potrzeby

Jak bardzo bym Cie lubił, tak jestem na nie, bo pełnisz tutaj już dużo rol, a stażu na forum tez nie masz dużego, przez dużą ilość ról mam na myśli to, że nie chciałbym, aby jedna osoba robiła tutaj tak wiele rzeczy jednocześnie, bo wtedy jak ona odejdzie to nagle Właściciele szukają na prawo i lewo zastępców na te miejsca, których często nie ma lub potencjalni najlepsi kandydaci na to miejsce już odeszli, bardziej rozkładając role pomiędzy dużą liczbę osób ograniczamy możliwość wystąpienia takiego czegoś, że przez odejście jednej osoby nagle potrzebne jest 500 innych na to różne miejsca z dnia na dzień (Nie wiem czy dobrze to opisałem, ale mam nadzieję, że łapiesz moją myśl). Chciałbym, aby nowym Moderatorem została osoba, która rzeczywiście będzie miała dużo czasu na spędzanie czasu na forum i zajmowania się nim, tak jak zresztą było ze mną, Ty z trzema Adminami i Majorem nie będziesz robił tutaj tyle, co osoba, która nie ma żadnej obecnie rangi. Na tym stanowisku widzę inną osobę w takim przypadku ( @ Mikrus), wybacz (chociaż pewnie i tak zostaniesz wybrany). ;>

• Lubię to! 1

Jesteś na forum dokładnie od 3 miesięcy i już podczas tego czasu osiągnąłeś sporo, posiadasz admina na 4 serwerach oraz jesteś świeżym M@, pokaż że pomimo tylu aktualnych obowiązków jesteś w stanie wszystko ładnie pogodzić ze sobą

Są osoby które już siedzą o wiele dłużej od Ciebie na sieci i czekają na taką szanse, pierw wykaż się w tym co masz i może spróbuj następnym razem, o ile taki będzie :P

Na nie 

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności