PiKe Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Propozycja to: reklama arenki Treść: Przypomniało mi się to co było tutaj kiedyś, czyli gotowy szablonik naszej sieci, który można było wklejać w odpowiednie działy na forach innych sieci. Przywrócenie tego miałoby korzyść i dla graczy, którzy by byli chętni poświęcić na to czas jak i dla ogółu areny. Nowi gracze na serwerach i przyrost "ogarniętych ludzi" na forum, chętnych do pomocy i zostania na dłużej. Przykładowo za 30 reklam naszej sieci można by było wybrać numerek (np od 1 do 100) pod którym czekałaby nagroda dla osoby, która się w to zaangażuje (np vip forum na msc/2/3, premki na serwerach na msc/2/3, vipy na serwerach na msc/2/3 i resztę można wymyślić wspólnymi siłami). Oczywiście nikt nie mówi o wierzeniu komuś na słowo, 30 linków do reklam na innych forach. Odpowiedni dział na to wszystko, główny temacik od wlascicieli z zasadami tego wszystkiego i voila. Można też oczywiście dodać nową rangę na forum dla osób, które naklepią tych reklam od groma, wyróżnialiby się spośród reszty tym, że starają się coś zrobić aby to wszystko się prężnie rozwijało i chcą jak najlepiej. Jeżeli komuś coś wpadnie do głowy co można do tego dodać to piszcie śmiało Pozdrawiam cieplutko i czekam na opinie PS. wiem, że jest szablonik w 1 dziale ale jakby troszkę go urozmaicić i podpiąć to pod dalszą część mojej propki... Edytowane 17 Czerwca 2019 przez PiKe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Można też dodać, że za np. 15 takich reklam można odpracować warna :p. NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 11 minut temu, PiKe napisał: Przypomniało mi się to co było tutaj kiedyś, czyli gotowy szablonik naszej sieci, który można było wklejać w odpowiednie działy na forach innych sieci. Przywrócenie tego miałoby korzyść i dla graczy, którzy by byli chętni poświęcić na to czas jak i dla ogółu areny. Nowi gracze na serwerach i przyrost "ogarniętych ludzi" na forum, chętnych do pomocy i zostania na dłużej. https://forum.arenaskilla.pl/topic/102-wzor-postu-reklamujacego-cala-siec/ 11 minut temu, PiKe napisał: Oczywiście nikt nie mówi o wierzeniu komuś na słowo, 30 linków do reklam na innych forach. Odpowiedni dział na to wszystko, główny temacik od wlascicieli z zasadami tego wszystkiego i voila. https://forum.arenaskilla.pl/forum/33-reklama-sieci/ Czyli propozycja to nagrody i dodanie rangi, oh. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 @ raveNnie wydaje mi się aby ktokolwiek robił teraz te reklamy, już nie mówiąc o tym, ze bezinteresownie, to co napisałem należy bardziej odbierać jako całość. Co z tego, ze napisałem o nagrodach i nowej randze skoro główny wątek dotyczy reklamy sieci. Moim zdaniem nagrody za to mogą w jakiś sposób zmobilizować innych do działania w tą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Na tak I tak btw ten obecny szablon jest czysto Ch,jowy Zobaczcie sobie reklamy innych sieci w naszym dziale reklam Taki wybór pokazuje oczywiście profesje i bogactwo wyboru ale czy nie lepsza by była jakaś grafika z najważniejszymi pkt i odnośnikiem? Idk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Tak, dodatkowo dodałbym do podań jakiś wymóg reklam. Np. Podanie na admina - 15 reklam sieci Podanie na grafika - 5 reklam Pokaże to nam, głosującym, że dany gracz ma większą ochotę grać na serwerze oraz pomagać w prowadzeniu porządku na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Godzinę temu, uSzanowankoo napisał: Tak, dodatkowo dodałbym do podań jakiś wymóg reklam. XDD Ravenik wyjaśnił, nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 No pewnie! JAZDAAA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi