GoriX Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Na nie bez doświadczenia itp na mirage będzie ci ciężko adminować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 nie, powody wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Okres próbny jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 okres próbny i jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 zgadzam sie z @ EDR mozna dac na okres probny kazdy popelnia bledy a powod ze jest bez doswiadczenia nie ma sensu kazdy znas kiedys byl bez doswiadczenia. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Na nie. -Aktywność w ciągu ostatnich 7 dni, nie powala. -SM +Aktywność na forum(Na tle niektórych adminów wypadasz nawet dobrze.) -Doświadczenie -Wiek -Godziny w cs'ie(Na profilu masz 840 godzin, a w tygodniu ledwie 30) Jeszcze chciałbym poznać twoją rangę, ponieważ jako admin mirage powinieneś odróżniać dobrego gracza od cheatera który się dobrze kryje :p. PS. Polecam poprawić Steam na profilu, ostatnio Raven tłumaczył jak to się robi :p. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 32 minuty temu, Matysiak napisał: Na nie. -Aktywność w ciągu ostatnich 7 dni, nie powala. -SM +Aktywność na forum(Na tle niektórych adminów wypadasz nawet dobrze.) -Doświadczenie -Wiek -Godziny w cs'ie(Na profilu masz 840 godzin, a w tygodniu ledwie 30) Jeszcze chciałbym poznać twoją rangę, ponieważ jako admin mirage powinieneś odróżniać dobrego gracza od cheatera który się dobrze kryje :p. PS. Polecam poprawić Steam na profilu, ostatnio Raven tłumaczył jak to się robi :p. 1. Byłem w tym tygodniu na wycieczce szkolnej dlatego malo godzin w tym tygodniu w csie i na serwie Moja ranga to dmg, ale w ogole nie gram mmow, tylko zeby ranga nie zniknela, na esportalu mam mastera i na luzie mam kd raczej 1,2 + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 8 godzin temu, EDR napisał: 5. Okłamał co jest dużym -, ale ludzie @Koncuteż nie powiedział prawdy i wyszło to na jaw jak odszedł z areny przez dengu za lenistwo. XD dobre Na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Aplikacja została odrzucona. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez hamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi