4RCH13 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Nick : LisekPompka Wiek : 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina? : Otrzymać admina chciałbym ponieważ administracja nie bywa często na serwerze, osoby wyzywają się prawie ciągle przekleństwa również słychać / doświadczenie nie zbyt dobre ale wiem co i jak oraz jestem bardzo często na serwerze co da się zauważyć spędzam na serwer dziennie ok. 5-7 godzin Jak długo gram w Counter-Strike Global Offensive? : Gram około roku Znajomość sm : 4,5/10 Mikrofon: Posiadam Kontakt : fb mess ts Id steam : /id/LisiuPompa/ GT : https://www.gametracker.com/player/[H1S] スウィー ✓LisekPompka✓/137.74.7.15:30050/ Regulamin administracji przeczytany w pełni Proszę o rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayabashi Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Pewnie!! Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 4dni gry na sewerze , 14 lat i brak czegokolwiek na forum z twojej strony Ode mnie WIELKIE NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Brak aktywności, czas gry. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 -aktywność Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) -/+ wiek + sm - aktywność Na nie;p Edytowane 12 Czerwca 2019 przez B0SSM4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Lisku lubię cie, ale -wiek -aktywność -Twoje zachowania na serwerze nie są stosowne dla admina (Drama z Kacperkiem) -Nie udzielasz się na forum:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Pograj trochę na nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Nie powody u @Deshayiere A poza tym Nie wydajesz mi się na dobrego kandydata Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Sprawdziłem sobie wszystkie linki GT i masz mniej niż 40-50h. Imo to zdecydowanie za mało by ogarnąć Jailbreaka. Coś nie chce mi się wierzyć, ze ogarniasz SM 4,5/10 Może aktywność jakaś jest, bo są tez inne linki GT na których masz jakąś aktywność ale to za mało. No i ta wisienka na torcie czyli proszenie ludzi o danie Ci na tak pod podaniem... Obecnie jestem na nie, pograj dłużej na serwerze ogarnij wszystko a w szczególności CT pokazuj się z dobrej strony i wtedy próbuj swoich sił. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Jak najbardziej na nie, to mi wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wielkie Nie powody UP Nie wolno prosić graczy żeby dali Ci na tak pod podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 jestem jak najbardziej na nie. Ze względu, że nie potrafisz się zachować na serwerze liżąc każdemu prawie dupe za przeproszeniem. Wielkie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Malec napisał wszystko, co ja mógłbym napisać. Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi