PiKe Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Propozycja to: przebranżowienie serwera csgomod 1.6 Treść: Od razu przechodząc do sedna wychodzę z propozycją reanimacji naszego 3 serwera cs 1.6. Wszyscy wiedzą bez oszukiwania się ile osób tam gra, niestety wypalił się. Gra po 5 max 7 osób w ciągu dnia w godzinach szczytu a często nawet jest pusty gdy na drach jest 10+ osób. Proponuje zrobic z tego only dd2 albo 3maps (np dd2/inferno/mirage) ewentualnie only dd2 one for all czyli kazdy wali kazdego na łeb, aby to mialo jakakolwiek możliwość zarobku od razu proponuje vipy coś w stylu 120hp, wiecej hajsu po rozpoczęciu rund i przykladowo wiecej velocity(w przypadku only dd2). Darmowe vipy w godzinach 24-7 Nowe rsy Mozna dolozyc kosy do wyboru ale bez cudowania Mozna zrobić jakis sklep, kazdy kill to jakis coin a za x coinow jakies bonusy na runde np +200hp albo grawitacja wieksza/mniejsza, 20/40% niewidki, wiecej velocity Jakis konkurs po zrobieniu sewera, reklama na obydwoch drach i to moze sie naprawde udac Osobiscie sam sie moge zglosic aby tam grac od poczatku i pilnowac ludzi ^^ Piszcie co myślicie ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 spoko pomysł. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Takie Mody teraz to bezsens. Najbardziej dochodowe są Cody jak i JB. Gdzie gra fura dzieciaczkow i wydają pieniazki z portfela mamusi. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zombie escape + dobra reklama i gituwa Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 mogłeś to napisać w sprawach serwera, żebym miał permisje do moderowania. Na ten moment mogę najwyżej przygotować analizę, jaki serwer teraz ma największą szansę wypalić (prawdopodobnie wygra only dd2). Jestem jednak całkiem chętny do tego, żeby cs:gomod poszedł w odstawkę (bo cholernie dużo rzeczy tam trzeba fixować, a mi nie dość, że się nie chce teraz, to jeszcze nie mam na to czasu). nad kosami się zastanowię, ale detale przy zmianie przedstawiać będę później, jak już byśmy to faktycznie zmieniali. A.. I nie będzie tego twojego sklepiku, bo to jakieś jaja są nie z tej ziemi. TL;DR: Czemu nie, ale detale przygotuję z czasem. Spoiler btw: dr'y trzymają się niewiele lepiej od cs:gomoda ale mniejsza z tym i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Myślę że only Dd2 by wypaliło można by było do tego dodać bf Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 @Acti na gt widać, że na drach jest troszkę więcej ludu poza tym ja mam wgląd z 1 ręki, że ludzie kupuja te premki co jest oczywiście na plus mimo braku jakicholwiek zmian na tych serwerach sklep to byla czysta propozycja proszę na mnie nie krzyczeć, imo nie ma w tym nic złego, ze jak ktoś naklepie np 50 killi zeby na 1 runde miał 200hp wiecej czy cuś, ale to już akurat na ten moment 2 jak nie 3 rzędna sprawa do dyskusji ¯\_(シ)_/¯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Mój ukochany Zombie escape i 3maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 @ SchMidTbfmode Na tak, przydałaby się zmiana nareszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Pozmyślane są zmiany. Sprawa została wyjaśniona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi