Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Zmiana serwera CS:GO Mod

Udostępnij

PiKe

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to:  przebranżowienie serwera csgomod 1.6

Treść: Od razu przechodząc do sedna wychodzę z propozycją reanimacji naszego 3 serwera cs 1.6. Wszyscy wiedzą bez oszukiwania się ile osób tam gra, niestety wypalił się. Gra po 5 max 7 osób w ciągu dnia w godzinach szczytu a często nawet jest pusty gdy na drach jest 10+ osób. 

Proponuje zrobic z tego only dd2 albo 3maps (np dd2/inferno/mirage) ewentualnie only dd2 one for all czyli kazdy wali kazdego na łeb, aby to mialo jakakolwiek możliwość zarobku od razu proponuje vipy coś w stylu 120hp, wiecej hajsu po rozpoczęciu rund i przykladowo wiecej velocity(w przypadku only dd2). 

Darmowe vipy w godzinach 24-7

Nowe rsy

Mozna dolozyc kosy do wyboru ale bez cudowania

Mozna zrobić jakis sklep, kazdy kill to jakis coin a za x coinow jakies bonusy na runde np +200hp albo grawitacja wieksza/mniejsza, 20/40% niewidki, wiecej velocity

Jakis konkurs po zrobieniu sewera, reklama na obydwoch drach i to moze sie naprawde udac

Osobiscie sam sie moge zglosic aby tam grac od poczatku i pilnowac ludzi ^^

Piszcie co myślicie ❤

Screenshot_20190607-050610_Chrome.jpg

mogłeś to napisać w sprawach serwera, żebym miał permisje do moderowania. :kappa:

Na ten moment mogę najwyżej przygotować analizę, jaki serwer teraz ma największą szansę wypalić (prawdopodobnie wygra only dd2). Jestem jednak całkiem chętny do tego, żeby cs:gomod poszedł w odstawkę (bo cholernie dużo rzeczy tam trzeba fixować, a mi nie dość, że się nie chce teraz, to jeszcze nie mam na to czasu).

nad kosami się zastanowię, ale detale przy zmianie przedstawiać będę później, jak już byśmy to faktycznie zmieniali.

A.. I nie będzie tego twojego sklepiku, bo to jakieś jaja są nie z tej ziemi.

TL;DR:

Czemu nie, ale detale przygotuję z czasem.

Spoiler

btw: dr'y trzymają się niewiele lepiej od cs:gomoda ale mniejsza z tym i tak

@Acti na gt widać, że na drach jest troszkę więcej ludu poza tym ja mam wgląd z 1 ręki, że ludzie kupuja te premki co jest oczywiście na plus mimo braku jakicholwiek zmian na tych serwerach

sklep to byla czysta propozycja proszę na mnie nie krzyczeć, imo nie ma w tym nic złego, ze jak ktoś naklepie np 50 killi zeby na 1 runde miał 200hp wiecej czy cuś, ale to już akurat na ten moment 2 jak nie 3 rzędna sprawa do dyskusji  ¯\_(シ)_/¯

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności