Mikru Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Mikrus Imię: Michaś Wiek: 14 (31.12.2004... ) Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Chciałbym się sprawdzić w nowej, wymagającej roli a taką jest UBT :v Mam za dużo czasu wolnego teraz więc oglądanie demek i ich ocenianie nie będzie problemem Wszystkie wymagania spełniam oprócz wieku ale 31.12 to już za kilka dni Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) no takie mocne 8/10 Jak długo gram w CS:GO?: za długo- 2600h prawie 3 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Co jakieś 10 minut leci F5 by zobaczyć czy nie ma cosik nowego Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 ale szybko się uczę :v Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Nic tu nie ma Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Discord Areny, Steam, FB (mogę podać jak ktoś chcę), Forum lub TS3. Tłuk na tłuczka? Why not? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Mikrus 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Na Tak +ogarniętyyyyyyyyyyyyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Na tak! :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 bardzo dobry kandydat na młota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Na co ci to? Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tak! +ogarnięty jak na swój wiek 😜 +Bajeruje mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dobry kandydat, jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 oczywiscie ze na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Tak Edytowane 3 Czerwca 2019 przez SSver Żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Normalnie, TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Fajne imię Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 zbieraj zbieraj te rangi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Jestem Na TAK!!! Edytowane 4 Czerwca 2019 przez ENAPOKAZツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nwm według mnie to logiczne, że TAK lol Tak Tak Tak Tak Tak Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 YESSSSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 No jasne że TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi