7days Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nick: Lubie 7daysy Nick oskarżonego: Mati Opis sytuacji: Typy się wzywają a admin nic nie robi ;| Serw arena #2 Dowody: Demko am dd2 short v1 24,05 godzina 22:47 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Przyznaję się do tego. Nie ma jak tego sprawdzić ale już pisałem na y@ aby się uspokoili ale zanim wysłałem wiadomość już przestałi więc usunąłem wiadomość. Przy mnie już się nie wyzywaj, chociaż raz ściągnąłem słuchawki bo rodzice chcieli o demnie pewna rzecz i zauważyłem że jeden który wtedy wzywał coś powiedział ale nie zdazylem już założyć słuchawek. Edytowane 24 Maja 2019 przez Mati ◕◕ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 3 razy voice + cos tam na chat z tego zo pamiaetam@ Multi @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 A: "siedź za tą szyjką ku**a jeszcze trzy godziny następne... przygłupie" B: "no a jak, no a jak śmieciu je**ny" A: "jak ku**a? srak lamusie" B: "ja pie***lisz mi gałe ku**a za to" B: "ch** Ci na ku**e" A: "zrobisz jak lata (???) lamusie ..." @ Mati ◕◕podczas tej akcji był w ruchu, więc raczej słyszał całą rozmowę. chwilę później zatrzymał się i był w bezruchu 10 sekund: być może chciał ich upomnieć- tak jak wyżej pisał 12 godzin temu, Mati ◕◕ napisał: Nie ma jak tego sprawdzić ale już pisałem na y@ aby się uspokoili ale zanim wysłałem wiadomość już przestałi więc usunąłem wiadomość. później, do końca mapy był spokój decyzję odn. admina zostawiam @xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 @xBonio @Avgariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 @xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Admin zrezygnował. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi