Gawron Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Siema oto opinia o AS Arena ma bardzo dobre serwery jednymi z nich są: Jailbreak, HNS#2, areny 1v1 i 3maps. Atmosfera jest tutaj miła, ale bywa ze jest tez toksyczna. 3. Lubie bardi tu grać i lubie tez uzytkownikó: @ Dank, @Darken#Phoon, @se7en', @ Secret_Service, @ Yamakashi, @ Michu, @Michal645, @SK4N3R, @GoDeRi właścicieli (jesli kogos nie wymieniłem to przepraszam) Wiem ze większosc uwaza mnie za "debila" ale no wybaczcie bysie musieli ze mną pograc i zobaczyc ze nim nie jestem. Myślę ze opinia fajniutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 fajne formatowanie dzięki za opinię masno fest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fajna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 fajna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Masno NI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Totalnie nieczytelne, ale dzięki za opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 To niezła opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ Shary Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mi się bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 o dzięki @Havke miło to słyszeć popracuj nad niektórymi rzeczami a może inni też zmienią zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nawet dobra opinia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 git gut opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ważne, że szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dobra opinia Nie oznaczyłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dzięki, że mnie oznaczyłeś. Trochę nieczytelna ale dobra opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 ty bestio jak mogłeś mnie nie oznaczyć, smutno mi, ale dobra opinia lecz wciąż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opinia niczemu sobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Fajnie, że mnie wymieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi