Mikru Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Propozycja to: Usuniecie Arenek 1vs1 #2 Tresc: Usuniecie Aren 1vs1 #2 i przeniesienie wszystkich rzeczy na Arenki 1vs1 #1. Obecnie gdy jest ponad 10-15 graczy ( prawie caly czas ) nie da sie grac przez var skaczacy jak kangur do nawet i 100 czy tak jak teraz bylo w ok. 20 minut 8 razy wywalilo serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nie jest to taki zły pomysł biorąc pod uwagę przeniesienie rekordów i usług z drugiego serwera. Jestem na tak, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Niestety lagi juz sa zbyt duze sv skacze do 120 i VAR serwerowy do 50. Serwer sie resetuje 6 razy w 30 minut i juz nadszedl czas ze by cos z tym zrobic. Jak Avgariat i XBonio juz mowili ze nowej maszyny nie bedzie wiec proponuje 2 opcjie: 1- Zmniejszyc ilosc osob na serwerze do 18. serwer zaczyna lagowac kiedy jest wieciej niz 18 osob na serwerze. To nie pomoze na dlugo bo lagi sa coraz gorsze Lub 2- Usuniecie Calego serwera i przenosimy Administracje i Major Admina na Arene 1 Oczywiscie tez trzeba bedzie dac vipa kazdemu kto kupil vipa na 1vs1 2 To bedzie troche roboty ale ja mysle ze bedzie warto. W ten sposob kazdy bedzie gral na 1vs1 1 i nikt juz nie bedzie narzekal na Lagi. Wiec jestem na Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 niestety TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiociaIrena Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Rip Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Tak wiem, mówiłem "dobry pomysł" jednak teraz gdy widziałem na #1 20+ osób, stwierdzam że nie ma to sensu. Jeśli jakiś admin (czyt. Admini) będzie chciał przejść na #1 to mu dodać i tyle. Zdanie mogę zmienić jeśli na #1 znów będzie mało osób. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Po prostu niech ktoś naprawi ten var i będzie git haha Ale jeżeli to się uda to 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 ooomggggg temat przeniesienia widzę że dalej idzie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 W dniu 28.04.2019 o 12:57, Siedem dni napisał: Tak wiem, mówiłem "dobry pomysł" jednak teraz gdy widziałem na #1 20+ osób, stwierdzam że nie ma to sensu. Jeśli jakiś admin (czyt. Admini) będzie chciał przejść na #1 to mu dodać i tyle. Zdanie mogę zmienić jeśli na #1 znów będzie mało osób. Nie Jak widac to niestety jednorazowa akcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, Mikrusik napisał: Jak widac to niestety jednorazowa akcja... Jak widać propa leży drugi tydzień @edit na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoj♛ Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 W dniu 28.04.2019 o 12:57, Siedem dni napisał: Tak wiem, mówiłem "dobry pomysł" jednak teraz gdy widziałem na #1 20+ osób, stwierdzam że nie ma to sensu. Jeśli jakiś admin (czyt. Admini) będzie chciał przejść na #1 to mu dodać i tyle. Zdanie mogę zmienić jeśli na #1 znów będzie mało osób. Nie Dokładnie tak skoki varu zarówno jak na #2 i #1 występują tylko i wyłącznie wtedy gdy na serwerze jest z tego co się nie mylę to około 18 osób. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie zmniejszyć liczbę miejsc na serwerach niż przenosić #2 na #1 bo to i tak nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 33 minuty temu, kajoj♛ napisał: Dokładnie tak skoki varu zarówno jak na #2 i #1 występują tylko i wyłącznie wtedy gdy na serwerze jest z tego co się nie mylę to około 18 osób. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie zmniejszyć liczbę miejsc na serwerach niż przenosić #2 na #1 bo to i tak nic nie da. Na #1 jest lepsza maszyna wiec nie ma lagow ale tam nie wbija wiecej niz 5 osob. Jak bylo ponad 20 osob tez nie bylo lagow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoj♛ Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 16 minut temu, Mikrusik napisał: Na #1 jest lepsza maszyna wiec nie ma lagow ale tam nie wbija wiecej niz 5 osob. Jak bylo ponad 20 osob tez nie bylo lagow Dokładnie tydzień temu (30.04.2019) na serwerze było ponad 20 osób i var skakał nawet do 40 więc nie pisz mi tu że nie ma, no chyba że przez ten czas zmienili tą maszynę, o której piszesz ale w co wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @ kajoj♛ VAR skakal kiedy zginąłeś czy byl non stop 40? Na pozatku var skakal tylko kiedy admin umieral lub szedl do spectate na 1vs1 #2 teraz to jest non stop sv 100 lub 50 jak jest wiecej niz 18 osob na serwerze i sie serwer resetuje non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoj♛ Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, Izz_Aldin napisał: @ kajoj♛ VAR skakal kiedy zginąłeś czy byl non stop 40? Nie rozumiem co ma do tego czy żyje czy już nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @ kajoj♛Mowie ze na poczatku na arenie 1vs1 #2 lagi tylko byly kiedy admin umieral lub byl w spectate. Jakims cudem to spowodowalo ze var chwilowo skakal do 50 ale jak byla nastepna runda to byl spokuj ale to pozniej wracalo kiedy znowu admin umarl. To tez sie tylko dzialo kiedy bylo 18+ osob na serwerze. Sprawdz czy to tez sie dzieje na #1 bo jesli tak to prawdopodobnie problem jest w jakims plugingu i to bedzie mozna naprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajoj♛ Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @ Izz_Aldinniestety ale na #1 aktualnie nie da się czegoś takiego sprawdzić bo tam można spotkać max 7 osób z czego to i tak rzadkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi