Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Usuniecie Arenek 1vs1 #2...

Udostępnij

Mikru

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Usuniecie Arenek 1vs1 #2

Tresc: Usuniecie Aren 1vs1 #2 i przeniesienie wszystkich rzeczy na Arenki 1vs1 #1. Obecnie gdy jest ponad 10-15 graczy ( prawie caly czas ) nie da sie grac przez var skaczacy jak kangur do nawet i 100 czy tak jak teraz bylo w ok. 20 minut 8 razy wywalilo serwer. :pepo: 

Niestety lagi juz sa zbyt duze sv skacze do 120 i VAR serwerowy do 50. Serwer  sie resetuje 6 razy w 30 minut i juz nadszedl czas ze by cos z tym zrobic. Jak Avgariat i XBonio juz mowili ze nowej maszyny nie bedzie wiec proponuje 2 opcjie:

1- Zmniejszyc ilosc osob na serwerze do 18. serwer zaczyna lagowac kiedy jest wieciej niz 18 osob na serwerze. To nie pomoze na dlugo bo lagi sa coraz gorsze

Lub

2- Usuniecie Calego serwera i przenosimy Administracje i Major Admina na Arene 1 Oczywiscie tez trzeba bedzie dac vipa kazdemu kto kupil vipa na 1vs1 2  To bedzie troche roboty ale ja mysle ze bedzie warto. W ten sposob kazdy bedzie gral na 1vs1 1 i nikt juz nie bedzie narzekal na Lagi.

Wiec jestem na Tak

• Lubię to! 2

Tak wiem, mówiłem "dobry pomysł" jednak teraz gdy widziałem na #1 20+ osób, stwierdzam że nie ma to sensu. Jeśli jakiś admin (czyt. Admini) będzie chciał przejść na #1 to mu dodać i tyle. 

Zdanie mogę zmienić jeśli na #1 znów będzie mało osób. 

Nie

• 2 tygodnie później...
W dniu 28.04.2019 o 12:57, Siedem dni napisał:

Tak wiem, mówiłem "dobry pomysł" jednak teraz gdy widziałem na #1 20+ osób, stwierdzam że nie ma to sensu. Jeśli jakiś admin (czyt. Admini) będzie chciał przejść na #1 to mu dodać i tyle. 

Nie

image.png.c4a3b4c7fb0ba4a04f06a06659fae003.png

Jak widac to niestety jednorazowa akcja...

W dniu 28.04.2019 o 12:57, Siedem dni napisał:

Nie

Dokładnie tak skoki varu zarówno jak na #2 i #1 występują tylko i wyłącznie wtedy gdy na serwerze jest z tego co się nie mylę to około 18 osób. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie zmniejszyć liczbę miejsc na serwerach niż przenosić #2 na #1 bo to i tak nic nie da. 

33 minuty temu, kajoj♛ napisał:

Dokładnie tak skoki varu zarówno jak na #2 i #1 występują tylko i wyłącznie wtedy gdy na serwerze jest z tego co się nie mylę to około 18 osób. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie zmniejszyć liczbę miejsc na serwerach niż przenosić #2 na #1 bo to i tak nic nie da. 

Na #1 jest lepsza maszyna wiec nie ma lagow ale tam nie wbija wiecej niz 5 osob. Jak bylo ponad 20 osob tez nie bylo lagow ;)

16 minut temu, Mikrusik napisał:

Na #1 jest lepsza maszyna wiec nie ma lagow ale tam nie wbija wiecej niz 5 osob. Jak bylo ponad 20 osob tez nie bylo lagow ;)

Dokładnie tydzień temu (30.04.2019) na serwerze było ponad 20 osób i var skakał nawet do 40 więc nie pisz mi tu że nie ma, no chyba że przez ten czas zmienili tą maszynę, o której piszesz ale w co wątpię.

@ kajoj♛Mowie ze na poczatku na arenie 1vs1  #2 lagi tylko byly kiedy admin umieral lub byl w spectate. Jakims cudem to spowodowalo ze var chwilowo  skakal do 50 ale jak byla nastepna runda to byl spokuj ale to pozniej wracalo kiedy znowu admin umarl. To tez sie tylko dzialo kiedy bylo 18+ osob na serwerze.

Sprawdz czy to tez sie dzieje na #1 bo jesli tak to prawdopodobnie problem jest w jakims plugingu i to bedzie mozna naprawic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności