Skocz do zawartości

[Odrzucone] Wiek w podaniach [powrót]

Udostępnij

uSzanowankoo

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Ustawienie pownego limitu wieku w podaniach.
Treść: Ostatnio został usunięty wymagany wiek w podaniach na admina jakiegoś serwera, co jest moim zdaniem błędem. Obecnie gracze poniżej 15 lat i tak są odrzucani przez to że nie posiadają mutacji / brak określonego wieku bądź brak doświadczenia. Zamiast robić spam podaniami, które i tak są na straconej pozycji lepiej zamknąć temat już w trakcie weryfikacji podania.
W przypadku dobrego kandydata można przecież się dogadać z beniem by podanie zostało otwarte tak jak robiłem to m.in w przypadku podania @ ToruT na Only Mirage.

• Administrator Forum

Na nie

W mojej opinii m@ powinien mieć jak największe pole działania, osobiście jako major niezbyt przepadałem za odrzucaniem przez modów podań w moim dziale (hehe). Ja wiem, że zazwyczaj osoby starsze są bardziej ogarnięte (nawet po sobie to widzę), ale nie zawsze tak jest i często warto dać szansę młodszemu aplikantowi. 

8 godzin temu, uSzanowankoo napisał:

W przypadku dobrego kandydata można przecież się dogadać z beniem by podanie zostało otwarte tak jak robiłem to m.in w przypadku podania @ ToruT na Only Mirage.

Skoro bonio nie zna danej osoby, to nie widzę sensu nawet pytania się go o zgodę, bo na jakiej zasadzie miałby ocenić, że dany kandydat się nadaje (skoro nawet głosów społeczności nie ma)? Lepiej dać m@ robić swoją robotę. 

Podsumowując. Pozwólmy na to, by to major i społeczność decydowała o tym, kto na dane stanowisko się kwalifikuje, nie zaś bezmyślna zasada z minimalnym wiekiem. 

Edytowane przez Tomgra

Jako m@ nie patrze na wiek przy podaniach, tylko na posiadanie mutacji oraz dojrzałość gracza. Także wiek ma tutaj najmniejsze znaczenie, zwłaszcza że gracz może skłamać z wiekiem.
Kieruje się tym, czy gracz będzie w stanie ogarnąć serwerową patologię, czy sam będzie ją tworzył i nic z tym nie robił. A dodam, że posiadałem adminów, którzy nie mieli 15 lat. Tak samo moi poprzednicy takowych posiadali, tylko zamiast wpisanego "lat:13", mieli zapisane "lat:15". Przykład: mondej

Co najwyżej można zwiększyć czas na stworzenie kolejnego podania.

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności