uSzanowankoo Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Propozycja to: Ustawienie pownego limitu wieku w podaniach.Treść: Ostatnio został usunięty wymagany wiek w podaniach na admina jakiegoś serwera, co jest moim zdaniem błędem. Obecnie gracze poniżej 15 lat i tak są odrzucani przez to że nie posiadają mutacji / brak określonego wieku bądź brak doświadczenia. Zamiast robić spam podaniami, które i tak są na straconej pozycji lepiej zamknąć temat już w trakcie weryfikacji podania. W przypadku dobrego kandydata można przecież się dogadać z beniem by podanie zostało otwarte tak jak robiłem to m.in w przypadku podania @ ToruT na Only Mirage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 tak ale zrobic 16+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Na nie Ja jestem przykładem admina z mutacją który ma 14 lat, ale i tak najważniejsze głosy są m@ o@ i h@ Jeśli minimalny wiek na admina będzie 15 a na majora 16 to coś jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Większość graczy poniżej 15 lat jest odrzucana. Godzinę temu, uSzanowankoo napisał: W przypadku dobrego kandydata można przecież się dogadać z beniem by podanie zostało otwarte Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 nie wiem czy jest ale może tylko wymagana mutacja ale na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Mam 17 lat jak miałem 15 nadal mutacji nie miałem xDDDDDDD szczerze jakby mutacja musi być i tyle Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Jestem na nie Ponieważ i tak połowa osób kłamie z wiekiem na arenie więc bezsensu żeby to wróciło 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 na nie essa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 na nie zalezy jaki limit wiekowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 25 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) Na nie W mojej opinii m@ powinien mieć jak największe pole działania, osobiście jako major niezbyt przepadałem za odrzucaniem przez modów podań w moim dziale (hehe). Ja wiem, że zazwyczaj osoby starsze są bardziej ogarnięte (nawet po sobie to widzę), ale nie zawsze tak jest i często warto dać szansę młodszemu aplikantowi. 8 godzin temu, uSzanowankoo napisał: W przypadku dobrego kandydata można przecież się dogadać z beniem by podanie zostało otwarte tak jak robiłem to m.in w przypadku podania @ ToruT na Only Mirage. Skoro bonio nie zna danej osoby, to nie widzę sensu nawet pytania się go o zgodę, bo na jakiej zasadzie miałby ocenić, że dany kandydat się nadaje (skoro nawet głosów społeczności nie ma)? Lepiej dać m@ robić swoją robotę. Podsumowując. Pozwólmy na to, by to major i społeczność decydowała o tym, kto na dane stanowisko się kwalifikuje, nie zaś bezmyślna zasada z minimalnym wiekiem. Edytowane 25 Lutego 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Jako m@ nie patrze na wiek przy podaniach, tylko na posiadanie mutacji oraz dojrzałość gracza. Także wiek ma tutaj najmniejsze znaczenie, zwłaszcza że gracz może skłamać z wiekiem. Kieruje się tym, czy gracz będzie w stanie ogarnąć serwerową patologię, czy sam będzie ją tworzył i nic z tym nie robił. A dodam, że posiadałem adminów, którzy nie mieli 15 lat. Tak samo moi poprzednicy takowych posiadali, tylko zamiast wpisanego "lat:13", mieli zapisane "lat:15". Przykład: mondej Co najwyżej można zwiększyć czas na stworzenie kolejnego podania. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Na nie Nie ma to sensu bo wystarczyło by okłamać podając inny wiek. Lepsze było by wprowadzenie wymogu posiadania mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Często ktoś kłamie z wiekiem. Lepiej dodać wymóg posiadania mutacji głosu. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 16+ i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi