Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na moderatora

Udostępnij

Tomsonek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: TomSoneK
Imię: Tomasz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko, ponieważ jestem wystarczająco długo na arenieskilla i wydaje mi się, że jestem godny zaufania, także w każdej wolnej chwili odwiedzam forum oraz jestem zawsze chętny do pomocy.
Doświadczenie w moderowaniu: żadne
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jak najwięcej
Coś o sobie: Jestem Tomasz pochodzę ze śląska chodzę do 2 klasy zawodówki moją pasją jest jeżdżenie na rowerze. Jestem osobą cierpliwą, pomocną.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Major DRv1, kilkukrotnie pełniłem funkcję admina na serwerach: Drv1, OnlyMirage, 5v5, 2maps, jb
Kontakt: Steam oraz Discord

Obecnie piastujesz stanowisko Majora na serwerze DRv1, więc poznałeś niektóre funkcje do których mają dostęp moderatorzy, więc przyswajanie wszystkiego przyjdzie Ci jeszcze z większą łatwością niż dla osoby, która nigdy nie miała z tym styczności; wszystko jest bardzo przejrzyste, więc najprawdopodobniej każdemu by się udało opanować funkcje. Kolejną rzeczą którą wezmę pod uwagę jest Twoje zachowanie na serwerze oraz poza nim: zachowujesz wysoką kulturę osobistą oraz z chęcią pomagasz nowym graczom na serwerze. Twoja aktywność na forum jest odpowiednia, więc nie mam do czego się przyczepić.
Masz na tak.

Na tak

Sprawdził się w roli majora, wykazuje się dużą aktywnością, jest asertywny i uczciwy, kiedy tylko ma czas stara się pomóc, posiada pewne doświadczenie w obsłudze forum. Moim zdaniem Tomsonek jest dobrym kandydatem na moderatora.

Edytowane przez Tomonto

Na nie

- Brak jakiegokolwiek doświadczenia
- Strasznie mało odpowiedzi na forum, aby pełnić taką funkcję jak moderacja
- Mało rozwinięte podanie, nie przekonujesz mnie w żaden sposób, abym był za pozytywnym rozpatrzeniem Twojego podania

Wszystko fajnie, bo jesteś miłą i fajną osobą, ale to jeszcze nie ten czas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności