Tomsonek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Nick: TomSoneK Imię: Tomasz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko, ponieważ jestem wystarczająco długo na arenieskilla i wydaje mi się, że jestem godny zaufania, także w każdej wolnej chwili odwiedzam forum oraz jestem zawsze chętny do pomocy. Doświadczenie w moderowaniu: żadne Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jak najwięcej Coś o sobie: Jestem Tomasz pochodzę ze śląska chodzę do 2 klasy zawodówki moją pasją jest jeżdżenie na rowerze. Jestem osobą cierpliwą, pomocną. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Major DRv1, kilkukrotnie pełniłem funkcję admina na serwerach: Drv1, OnlyMirage, 5v5, 2maps, jb Kontakt: Steam oraz Discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Na tak +Ogarnia Majorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 na wielkie TAK! +ogarnia +wiek +pomocny +ogarnie jako Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 na tak +pomocna osoba +duzo czasu poswieca na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Na +wiek +ogarnięty +/-aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 na tak +aktywność na forum +ogarnia +wiek +pomocny +da sobie rade jako Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Masz Tomuś +ogarnięty +zaufany + czas na forum KC TOMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Obecnie piastujesz stanowisko Majora na serwerze DRv1, więc poznałeś niektóre funkcje do których mają dostęp moderatorzy, więc przyswajanie wszystkiego przyjdzie Ci jeszcze z większą łatwością niż dla osoby, która nigdy nie miała z tym styczności; wszystko jest bardzo przejrzyste, więc najprawdopodobniej każdemu by się udało opanować funkcje. Kolejną rzeczą którą wezmę pod uwagę jest Twoje zachowanie na serwerze oraz poza nim: zachowujesz wysoką kulturę osobistą oraz z chęcią pomagasz nowym graczom na serwerze. Twoja aktywność na forum jest odpowiednia, więc nie mam do czego się przyczepić. Masz na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Na tak +ogar +pomaga +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Na nie nie ogarnia typowy mental 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Tak +pomocny +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Tak +aktywność na forum +ogarnia +wiek +pomocny +da sobie rade jako Moderator KC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) Na tak Sprawdził się w roli majora, wykazuje się dużą aktywnością, jest asertywny i uczciwy, kiedy tylko ma czas stara się pomóc, posiada pewne doświadczenie w obsłudze forum. Moim zdaniem Tomsonek jest dobrym kandydatem na moderatora. Edytowane 27 Października 2021 przez Tomonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyTrojkat Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Tak Staż Aktywność Edytowane 28 Października 2021 przez antyTrojkat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Ta aktywność Pomocny Pracowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Tak +ogarnia +pomocny -czasem się odkleja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Moim zdaniem jeszcze nie ten czas sa osoby ktore bardziej zasluguja na ta range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Na TAK 1. Sprawuje się jako Major Admin przez kilka miesięcy już 2. Pomocny i pracowity 3. Aktywny na forum 4. Długi staż na forum 5. Dobre zachowanie na serwerach i nie tylko. W skrócie jeden z lepszych kandydatów na to stanowisko, dajcie mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Na nie - Brak jakiegokolwiek doświadczenia - Strasznie mało odpowiedzi na forum, aby pełnić taką funkcję jak moderacja - Mało rozwinięte podanie, nie przekonujesz mnie w żaden sposób, abym był za pozytywnym rozpatrzeniem Twojego podania Wszystko fajnie, bo jesteś miłą i fajną osobą, ale to jeszcze nie ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Z racji, że jest tylko jedno miejsce muszę odrzucić. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi