Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina by SebOwieczka

Udostępnij

SebOwieczka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach): SebOwieczka
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): W tym momencie, moim największym atutem jest doświadczenie. Kiedyś byłem jednym z pierwszych adminów na tym serwerze i świetnie sobie radziłem. Tak naprawdę, to niewiele się zmieniło od mojej ostatniej kadencji (klik). Nadal jestem pewny siebie i nadal lubię działać pod presją. Zawsze zachowuję zimną głowę i patrze obiektywnie na sprawę. Jako admin, nigdy nie byłem ostry, ani się nie wywyższałem. Wychodzę z założenia, że ban jest tylko ostatecznością, a problemy czy kłótnie da się rozwiązać pokojowo. Sam raczej nie sprawiam kłopotów i jestem kompletnie bezkonfliktowy. Do każdego podchodzę z dobrym nastawieniem i uśmiechem. Nie znaczy to jednak, że nie umiem stanowczo uspokoić ludzi niszczącym rozgrywkę innym.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): 8 lat. Zacząłem w csie 1.6. Miałem swoje sieci w cs:go i wielokrotnie byłem też zwykłym adminem.
Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej od 18 do 24, ale można mnie spotkać w każdej porze dnia ?
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://cache4.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=SebOwieczka tutaj link z trzech nicków
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): kiedyś było 8, jednak miałem przerwę od csa, oraz znudziło mi się prowadzenie serwerowni w pojedynkę, a troszkę mogłem pozapominać jak robi się niektóre rzeczy. Na szczęście są to rzeczy, które nie byłyby mi dane w najbliższym czasie, ponieważ miałem na myśli modyfikowanie pluginów itp, dlatego powiem, że 7.
Link do profilu Steam: (Link do swojego profilu steam): https://steamcommunity.com/id/sebalkepl
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak
Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Taak

• Lubię to! 1

• Właściciel

Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot
*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności