SebOwieczka Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): SebOwieczka Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): W tym momencie, moim największym atutem jest doświadczenie. Kiedyś byłem jednym z pierwszych adminów na tym serwerze i świetnie sobie radziłem. Tak naprawdę, to niewiele się zmieniło od mojej ostatniej kadencji (klik). Nadal jestem pewny siebie i nadal lubię działać pod presją. Zawsze zachowuję zimną głowę i patrze obiektywnie na sprawę. Jako admin, nigdy nie byłem ostry, ani się nie wywyższałem. Wychodzę z założenia, że ban jest tylko ostatecznością, a problemy czy kłótnie da się rozwiązać pokojowo. Sam raczej nie sprawiam kłopotów i jestem kompletnie bezkonfliktowy. Do każdego podchodzę z dobrym nastawieniem i uśmiechem. Nie znaczy to jednak, że nie umiem stanowczo uspokoić ludzi niszczącym rozgrywkę innym. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): 8 lat. Zacząłem w csie 1.6. Miałem swoje sieci w cs:go i wielokrotnie byłem też zwykłym adminem. Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej od 18 do 24, ale można mnie spotkać w każdej porze dnia ? Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://cache4.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=SebOwieczka tutaj link z trzech nicków Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): kiedyś było 8, jednak miałem przerwę od csa, oraz znudziło mi się prowadzenie serwerowni w pojedynkę, a troszkę mogłem pozapominać jak robi się niektóre rzeczy. Na szczęście są to rzeczy, które nie byłyby mi dane w najbliższym czasie, ponieważ miałem na myśli modyfikowanie pluginów itp, dlatego powiem, że 7. Link do profilu Steam: (Link do swojego profilu steam): https://steamcommunity.com/id/sebalkepl Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina oraz Serwera?: Taak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na tak, strasznie pozytywny człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 na tak, mialem okazje z nim zagrac sympatyczny, gra w ciul duzo i o poznych godzinach dojrzaly i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na tak. Mily, dojrzaly, ogarniety czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jestem Na TAK powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Zdecydowanie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Wielkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na tak, bardzo mily i pozytywny gracz, aktywnosc napewno poprawi iz niedawno powrocil i czesto widuje go na serwerze. @ tos1ekbierz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 6 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi