_antek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nick: king Imię: Antoni Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Jestem osoba ktora dosyc czesto przesiaduje na forum i tez chcialbym pomóc naszej sieci w rozwoju i w dziale odwolan od banow i zglos cheaterow obecnie nie ma zadnego kadydata na to miejsce i chcialbym sie sprawdzic na roli wyzszej niz admin ,mysle ze bym sobie poradzil +nie ma zadnego innego kadydata na ta pore Czy miałeś styczność z sourcebans?: nie Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? : tak , wh,radar,aim,rage bot itp Jak długo gram w CS:GO?: 6lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: spokojnie po 2/3h Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: stim Kontakt:sitm, dc KING ™#8824 , forum ,ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 +chęci -dengu +- wiek -bezbek ;v +Doświadczenie w cheatach niech stracę, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak +poprawa +wiek +najważniejsze czyli, zdolność oceniania cheaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 tak +poprawa +wiek +najważniejsze czyli, zdolność oceniania cheaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Na tak +Ogarnięty +Wiek +SM Edytuje bo pomyliło mi się z podanie na UBT Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Dziwią mnie osoby które dają na tak, chyba koledzy z tsa twoje wcześniejsze podanie było bez sensu podpinam Na dole. Pozatym jakby ci zależało na tej randze byś ładne podanie napisał widać że lecisz po kolorek. Twój wiek I brak znajomości z sb wcale mnie nie przekonuje że byś se poradził z taką ranga. Chciałbyś się sprawdzić to pokaż że ci zależy i popraw swoje czyny/zachowanie z tego co czytam dostałeś Degrada myślisz że jesteś osobą kompetentną do tego stanowiska? Przemyśl te swoje podania, na chwilę obecną jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 ahhh -dengu +poprawa od serca antoni na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 na tak +myślę, że odróżni cheatera od skillowego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 na tak ogarnięty skillowy plejer, wie co jest 5 w kanterku +/- zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Kil33r napisał: Dziwią mnie osoby które dają na tak, chyba koledzy z tsa twoje wcześniejsze podanie było bez sensu podpinam Na dole. Pozatym jakby ci zależało na tej randze byś ładne podanie napisał widać że lecisz po kolorek. Twój wiek I brak znajomości z sb wcale mnie nie przekonuje że byś se poradził z taką ranga. Chciałbyś się sprawdzić to pokaż że ci zależy i popraw swoje czyny/zachowanie z tego co czytam dostałeś Degrada myślisz że jesteś osobą kompetentną do tego stanowiska? Przemyśl te swoje podania, na chwilę obecną jestem na nie. Sam masz 4/10, Na tak Ogarnięty Skiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jestem jak najbardziej na nie. W dniu 4.04.2021 o 00:40, kingu napisał: Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 No błagam cię skoro uznałeś, że wszystkie sytuacje Imgonny są czyste, a tak nie jest to dlaczego uważasz, że twoje umiejętności wynoszą 8/10?. Jego sytuacje, które zostały przeze mnie przedstawione raczej nie są "czyste" jak ty to ująłeś. A przede wszystkim u ciebie jest widoczna faworyzacja, którą zastosowałeś. -Podanie jest słabo rozwinięte. -Brak doświadczenia. Wiadomo, że moje zdanie nie będzie brane pod uwagę, ale jednak cenie swoje zdanie na takich ludzi. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Nie To jakiś zółciak bez doświadczenia, podanie też do dupy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 +chęci -dengu +- wiek +Doświadczenie w cheatach Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 na tak + zdolność oceniania innych graczy +SM +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Obecnie jest jedno miejsce na ACT, z czego kandydatów jak nie było.. tak nie ma. Jestem pomimo wszystko na nie, - Doświadczenie - Podanie jedno po drugim - Estetyka podania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na Tak +Ogarnięty +Brak chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jestem na nie, Pokazałeś właśnie w jaki sposób sprawdzasz demka i jak je oceniasz. Nie dość, że robisz to na takie odwal się, to przeczysz samemu sobie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi