djpikoo Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nick - DjPiko BEZZZKITU Wiek - 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: pisząc to podanie jestem nastawiony na odrzucenie go po 5min dlaczego? bo mam sb i reputacje na serverze jaką mam lecz starałem się to zmienić według mnie poprawiłem zachowanie i zasługuje na tą rangę okej... więc dlaczego akurat ja? myślę ze będę w stanie chodź trochę pomóc serwerowi patrząc na to co się z nim dzieje. Od ostatnich 2podan w tym temacie zdobyłem doświadczenie i raczej poradził bym sobie z graczami nieprzestrzegających regulaminu, zauważyłem ze na serverze nie ma admina który by się dobrze sprawował i miał by aktywność taką jak ja. Doświadczenie w adminowaniu: posiadam admina na innej sieci [hns] posiadam go juz prawie 2 miesiace Jak długo gram w CS:GO - okolo 4lata. lilink gt - https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[WTH] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/ miałem jeszcze parę tych linków ----> 27 762min na serverze znajomosc sm- mocne 4 /10 link do steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561199056895429 mikrofon - tak mutacja - tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 - Jesteś jedną z osób które robiły i robią patologię na serwerze. - Brak doświadczenia - Ctrl c ctrl v z poprzedniego podania NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 na tak + sm + wiek poradzi sobie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 -za szybko się denerwujesz -admin na innej sieci +poprawiłeś zachowanie sory ale na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 na tak +kulturka +wiek +doswiadczenie poza tym na serwerze potrzebne jest więcej adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, DjPiko napisał: pisząc to podanie jestem nastawiony na odrzucenie go po 5min dlaczego? bo mam sb i reputacje na serverze Czego to nie jest odrzucone z bomby? @ SchMidT -Tragiczne napisane podaniem, -Ortografia i interpunkcja to chyba słowa ci nie znane, -Jesteś z bomby nastawiony że ci podanie odrzucą. Nawet nie chce mi się tego podania spróbować zrozumieć, i to podkreślenie jest tak tragiczne, że rozczytać się nie da xD. Nie. PS. Jeśli będzie brakowało adminów, to m@ zrobi szybką rekrutację, a nie będzie przyjmował osoby tego typu :v. Edytowane 16 Listopada 2020 przez Matysiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 +wiek +mutacja +sm jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 NIE - Podanie byle jak napisane - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 tak poprawil lekko zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na TAK +mutacja +ogarnięty -zachowanie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 +SM +Doświadczenie +Aktywność +Nie będzie miał kija w dupie +Mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Za szybko się denerwujesz, jeżeli stracisz kontrolę to muty i bany będą dostawać niewinne osoby, Skopiowałeś to podanie z admina JB #2 zamiast drugiego poprawnie napisać. Popracuj nad sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Tak +Wysokie IQ +Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na Nie -zachowanie -za szybko się denerwujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jestem na TAK +mutacja +doświaczenie -wulgarny język -szybko sie denerwuje +sm +stara sie już wiele razy na admina myślę, że sobie poradzi, i wątpie żeby miał kija w dupie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Powiem tak Nie mam nic do ciebie Ale zachowanie do dupy Ostatnie commsy wczoraj To nie jest zachowanie admina Sorry ale narazie na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 nie kultura - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpus Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 ja jestem na TAK -zachowanie +ogarnianie +mutacja +stara się zmienić zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 +ogar +wiek +mutacja +sm Jestem na tak, można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 +doświadczenie +wiek +sm Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jesteś graczem, który robił jedną z największych patologii na serwerze. Nadal nie zachowujesz kultury, wyzywasz, nie stosujesz się do regulaminu jako warden, prowokujesz oraz nadużywasz mikrofonu. Twoje sb nie są cieakwe. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotshark Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 +ogar +wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) -za szybko się denerwujesz. +aktywność. +sm. Na tak. Edytowane 17 Listopada 2020 przez Kennedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzniblokTHC Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jak najbardziej na TAK +Sm +aktywny jesteś +znasz regulamin +jebacdrixa +ogolnie spoko jestes 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). 5. Zakaz obrażania innych użytkowników. Przez SK4N3R, 17 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 +wiek +aktywny +ogar +mutacja + Spotkaliśmy się na jb Jestem na tak Spoiler Pozdrawiam DjPiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi