Kondzio23 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 na tak + ogarniety + wiek + aktywność - wulgarny jezyk (ale mysle ze powoli sie poprawia na lepsze) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Jo jestem na nie: - Wzniecasz anarchię - Używasz często wulgaryzmów - Admin na innej sieci.... Zostawię to bez dalszego komentarza. Cytat pisząc to podanie jestem nastawiony na odrzucenie go po 5min dlaczego? bo mam sb i reputacje na serverze jaką mam - Kandydat na Admina powinien być, pewny siebie i stanowczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 nie -czasami robisz freekille -zachowanie -często dostajesz muty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 -zachowanie -odzywki co do graczy -kolejny noname z Adminem 3x Nie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokss Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 + doświadczenie + wiek + aktywny dla mnie tak 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taboreto Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Pomimo wielu wad lekko sie twoje zachowanie poprawilo idziesz w dobrą strone NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Tak -gracz poprawił zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Na tak +sm +aktywność +wiek +doświadczenie Edytowane 18 Listopada 2020 przez Diamont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kugoju Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 spoko ziomek +wiek +aktywność +miły +nie wyzywa +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 NIE -zachowanie -szybko się denerwujesz +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 tak +wiek +aktywność -zachowanie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) na tak +wiek Edytowane 18 Listopada 2020 przez Anonim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 +SM +Doświadczenie +Aktywność +Nie będzie miał kija w dupie +Mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na tak - zachowanie +sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 tak przyjazny aktywny wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 tak +doświadczenie +wiek +aktywność +sm +ogarniasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 jestem na tak -słabe nastawienie do podania ( "odrzucą po 5 min" ) +wiek +aktywność + kultura ( przynajmniej w momentach kiedy byłem na serverze zachowywał się przyzwoicie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 NIE -Zachowanie -Nieznajomość regulaminu -Wyzywanie -Kultura -Osoba taka jak najbardziej nie powinna otrzymać admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na nie -Wyzywasz na serwerze. -Szybko sie denerwujesz. -Prowokujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 To jeszcze nie pora, ale widzę, że Twoje zachowanie idzie w dobrą stronę tak trzymać Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi