dunk Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) ★ Regulamin Plebiscytu ★ 1. Na jedną kategorię przypada jeden użytkownik 2. Na jednego użytkownika można zagłosować maksymalnie 3 razy 3. Zabronione jest głosowanie na siebie 4. Maksymalnie może być 3 kategorie bez wypełnienia 5. Plebiscyt należy wypełniać jedynie według podanego wzoru 6. W plebiscycie może wziąć każdy użytkownik forum ArenySkilla 7. Wygrywa osoba z największa ilością głosów w danej kategorii. ♦ Administracyjne: 1. Najlepszy Własciciel: 2. Najlepszy Moderator/Początkujący Moderator: 2. Najlepszy Administrator Serwera: 3. Zabawny Administrator Serwera: 4. Najsurowszy Administrator Serwera: 5. Najlepszy Redaktor: 6. Najlepszy Grafik: 7. Najlepszy Członek AntyCheatTeam: 8. Najlepszy Członek UnBanTeam: 9. Najlepszy Major Admin Serwera: 10. Najbardziej Zasłużona Osoba: ♦ Społecznościowe: 1. Najpopularniejsza osoba: 2. Najbardziej Kreatywna osoba: 3. Najzabawniejsza osoba: 4. Najbardziej wulgarna osoba: 5. Najbardziej rulturalna osoba: 6. Najbardziej rozmowna osoba: 7. Najbardziej odpowiedzialna osoba: 8. Najmniej odpowiedzialna osoba: 9. Najbardziej niedoceniana osoba: 10. Największy No-Life: 11. Największy Podlizywacz: 12. Najładniejsza Kobieta: 13. Najmilsza Kobieta: 14. Największy Prowokator: 15. Najbardziej pracowita osoba: 16. Najbardziej pomocna osoba: 17. Największy podrywacz: 18. Cheater miesiąca: 19. Największy spamer: 20. Największa maruda: To jest moja propozycja co do plebiscytów by ożywić forum. Plebiscyty powinny się pojawiać moim zdaniem co miesiąc w pierwszy dzień danego miesiąca. Osoba odpowiedzialna za plebiscyty to już sobie wybierze @ xBonioo ile wam użytkownicy spodoba się moja propozycja :). Sam chciałbym kandydować na owego autora co miesięcznych plebiscytów. Edytowane 1 Listopada 2020 przez refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Jak dużo może się zmienić na forum w przeciągu miesiąca? W niektórych miesiącach to nawet w ogóle. Co do dodania kategorii to z admistracyjnych dodałbym tylko trójkę do tych obecnych, a co do społecznośćiowych to dodałbym 4,5,6,11,12,19. Moim zdaniem nie ma sensu rozdzielać to na dwie części tylko zostawiać tak jak jest. Regulamin git. Tyle ode mnie Edytowane 1 Listopada 2020 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 58 minut temu, refresh napisał: 2. Na jednego użytkownika można zagłosować maksymalnie 3 razy Jestem na nie. 5. Plebiscyt należy wypełniać jedynie według podanego wzoru To chyba oczywiste, według mnie nie trzeba tego dodawać do regulaminu. 6. W plebiscycie może wziąć każdy użytkownik forum ArenySkilla To chyba oczywiste, według mnie nie trzeba tego dodawać do regulaminu. 7. Wygrywa osoba z największa ilością głosów w danej kategorii. To chyba oczywiste, według mnie nie trzeba tego dodawać do regulaminu. 6. Najbardziej rozmowna osoba: Jestem na nie. 7. Najbardziej odpowiedzialna osoba: Jestem na nie. 8. Najmniej odpowiedzialna osoba: Jestem na nie. 11. Największy Podlizywacz: Jestem na nie. 12. Najładniejsza Kobieta: Jestem na nie. 13. Najmilsza Kobieta: Jestem na nie. 14. Największy Prowokator: Jestem na nie. Reszta na tak, ale plebiscyty powinny się pojawiać tylko z 'wyjątkowych' okazji, czyli tak jak ma to miejsce dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na arenkowym forum, aż tak wiele się nie dzieje by wprowadzać plebiscyt w każdym miesiącu [max 4 razy w nawiązaniu do pór roku], jednak dla mnie podział administracji a społeczności już jest w tej chwili ogarnięty. Zresztą z naszego forum najczęściej używają osoby z jakimiś rangami oraz od czasu do czasu stali bywalcy serwerów, a każdego z głosujących podziela głosowanie w obrębie swojego serwera więc jak wiadomo serwery typu JB oraz HnS mają większe szanse na wytypowanie kogoś w takim plebiscycie. Spoiler Nie dodałbym nic z tego do obecnego plebiscytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Listopada 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Co miesiąc masz głosowanie na areniaka miesiąca. Organizowanie plebiscytu co miesiąc szybko stałoby się nudne i mało atrakcyjne i tak jak napisały osoby wyżej, aż tak dużo siebie zmienia w trakcie miesiąca. Kolejna spraw to kategorie. 1. Właścicieli jest dwóch, do tego taki Avgariat często zajmuje się rzeczami, których nie dostrzegamy, więc trochę to bezsensu, chyba że doda się tutaj opiekunów 5. Redaktorów też jest tylko dwóch i też jest trudno ich oceniać. 7. Teraz jest tylko jeden ACT, więc jak oceniać? Jeśli już, to połączyć tą kategorie z kategorią na najlepszego UBT. 20. Bezsensu jest kategoria, w której inni nie mają szans wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 na nie co do podziału ACT/UBT bo w ACT jestem tylko ja więc to nie ma żadnego sensu. na nie na temat kilku podpunktów społeczności tutaj dam przykłady i czemu 13 godzin temu, refresh napisał: Największy Podlizywacz: nie ma to sensu zbytnio. 13 godzin temu, refresh napisał: Najładniejsza Kobieta: 13 godzin temu, refresh napisał: Najmilsza Kobieta: jako że kobiet jest bardzo mało na sieci to nie widać potrzeby tego ze względu na to. 13 godzin temu, refresh napisał: Cheater miesiąca: Plebiscyt jest co kilka miesięcy więc to automatycznie odpada. imo tak więc można dodać niektóre rzeczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 14 godzin temu, refresh napisał: 12. Najładniejsza Kobieta: btw nie każda dziewczyna chce się pokazywać bandzie stulej na jakieś random serwerowni (chodzi o to że nie każda dziewczyna chce się pokazać lub nie każdy ją widział ) Poza tym wszystko na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Niektóre można dodać, na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 niektore na tak niektore na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 27 Listopada 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 na nie za dużo pracy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 spoko pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 można spróbować na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 ciekawy pomysł tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi