Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

Gniewko

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Gniewko

Imię: Norbert

Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Spędzam dość sporą ilość czasu na forum po prostu tylko przeglądając, jako ACT mógłbym pomóc w obowiązkach. Posiadam dość sporą wiedzę w tym temacie. Nie mam problemu odróżnić zwykłego zwykłego gracza od chetera, czy też cheatu od skryptu. Dobrze znam ich działanie.  

Czy miałeś styczność z sourcebans?: tak

Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10

Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): aimlock, wh

Jak długo gram w CS:GO?: 5lat

Ile czasu poświęcam forum dziennie: dużo

Znajomość SM: 6

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/

Kontakt: steam, forum, discord, ts

23 minuty temu, Lewy napisał:

+poprawił zachowanie
+aktywność

13 minut temu, ZIKOO napisał:

+poprawił zachowanie
+aktywność

Panowie wyżej, czy według was napisanie kilku miłych wiadomości to jest poprawienie zachwoania?

Tak samo z aktywnością, gość wrócił na forum z tydzień temu - to za mało.

-Zachowanie, kazdy pamięta co tutaj robiłeś przed Twoim odejściem.

Jestem na nie.

• Lubię to! 1

W dalszym ciągu jestem na nie:

Panowie jak można stwierdzić, że ktoś w ciągu tygodnia od powrotu poprawił swoje zachowanie? Przecież to trzeba czasu, jak na moje minimum 2 miesiące, żeby ewidentnie zobaczyć progres, czy wszystko idzie w dobrym kierunku, a Twoje podanie jest tylko odzwierciedleniem tego, że lecisz jedynie na rangi, ponieważ to jest Twoje trzecie podanie w przeciągu dwóch tygodni, a to jest już gruba przesada. Pamiętam czasy jak na ShoutBoxie odwaliłeś manianę i to grubą, więc dziwię się, że Administracja jest tak łagodna dla Ciebie i dała Ci szansę, bo jak na moje już byś dawno wyleciał, ponieważ nie toleruje chamstwa, wyzywania użytkowników od jak najgorszych.

W żadnym wypadku nie jesteś godzien tej odpowiedzialnej rangi, jaką jest AntiCheatTeam.

To, że napiszesz parę miłych słów na ShoutBoxie nie oznacza tego, że zmieniłeś zachowanie, ponieważ domniemywam, że masz swój plan, a potem powolutku wszystko będzie wracało do normalności.

Znam takie osoby jak Ty i na 75 procent mogę stwierdzić, że tak będzie.

Tutaj się nie udało, a za kilka dni kolejne podanie.

W dodatku samo podanie nie przekonuje i wygląda okropnie.

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę powodzenia.

Edytowane przez empi
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

- Nieznajomość regulaminu forum, ledwo tydzień temu dostałeś warna za 0 punktów za spamowanie

- Pchanie się na każdą rangę

- Olewałeś wielokrotnie swoje obowiązki, jako ACT niewiele się zmieni, lepiej wziąć osobę, której na tej randze zależy

- Twoja toksyczność, którą wielokrotnie pokazałeś czy to na ChatBoxie czy na serwerach

Nie

• Lubię to! 1

27 minut temu, Ciosek napisał:

Panowie wyżej, czy według was napisanie kilku miłych wiadomości to jest poprawienie zachwoania?

Tak samo z aktywnością, gość wrócił na forum z tydzień temu - to za mało.

-Zachowanie, kazdy pamięta co tutaj robiłeś przed Twoim odejściem.

Jestem na nie

Na nie kilka pozytywnych komentarzy to poprawa zachowania waszym zdaniem? 

Tydzień nawet nie minąl i już 3 podania

Nie zasługujesz na żadną z rang admin wzwysz 

Chyba po fiolet cn? @logo713x13.pngGniewko

Nie mam nic do ciebie ale sorka sam ze zapracowałeś nato

Na każdą range będziesz się pchać?

Chyba myślisz że przez 2 tygodnie zdobędziesz zaufanie innych i ich poparcie to się mylisz 

Na nie

-Zachowanie

Godzinę temu, Gniewko napisał:

Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): aimlock, wh

- Doświadczenie 

W piątek miałeś sm 6/10 nagle 8/10?

• Administrator Forum

Czy ty dopiero co nie pisałeś jakiegoś podania? Bo mam takie Deja Vu.

- Nie wiem czy posiadasz kompetencje (odpowiedni poziom gry własnej),

- zachowanie (jeszcze nie do końca się zrechabilitowałeś),

+ aktywność,

+ wola poprawy.

Skoro raviemu dałem na tak, to i tobie dam. Gdybym miał wybierać między wami, to żadnego bym nie wybrał :2head:

SM na poziomie 6/10 to już nie jest tak dużo po zmianach w skali.

Edytowane przez Tomgra

Na nie :no:

Teraz dodam coś od siebie.. grałem z Tb kiedyś mm'a, gdzie twój znajomy posiadał cheaty i podawał info na mikrofonie [wyszedłem z meczu po 7 rundzie]. Pytając się Ciebie czemu grasz z cheaterem to się cieszyłeś i mówiłeś ze nikt się nie dowie oraz że to świetna zabawa [chyba, nie bez powodu usunąłem Cię ze znajomych po tym meczu]. Moim zdaniem na tej randze będziesz faworyzował graczy ze swoich znajomych, którzy może wejdą na serwer z cheatami i będziesz robić rozpiski pod swoich znajomych, jeśli tylko na demko nie spojrzy inny ACT.

Druga sprawa: Po twoim powrocie starałeś się już o kolejno UBT, Admin JB oraz teraz startujesz na ACT. Poczekaj trochę dłuższy czas i daj się przekonać większości, że naprawdę poprawiłeś zachowanie. Pchanie się na rangi i kolorki to jest w obecnej sytuacji najgorszy pomysł.

Trzecia sprawa: Nie znasz regulaminów i wcześniej przez to byłeś degradowany [kilka skarg, ale nie będę ich teraz linkować].

Czwarta sprawa: Pokaż graczom, że poprawiłeś zachowanie. Grasz na JB - ja z samych wpisów z czatu oraz kilku postów na forum nie będę wyciągać wnioski na daną chwilę.

Na nie 

W sumie wszystko co chciałem napisać zostało już napisane 

4 minuty temu, uSzanowankoo napisał:

Druga sprawa: Po twoim powrocie starałeś się już o kolejno UBT, Admin JB oraz teraz startujesz na ACT. Poczekaj trochę dłuższy czas i daj się przekonać większości, że naprawdę poprawiłeś zachowanie. Pchanie się na rangi i kolorki to jest w obecnej sytuacji najgorszy pomysł.

Nadal 

-zachowanie

Jest lepszy kandydat 

Posłuchaj rad innych

Nie pchaj się na rangi

Daj sie poznać z lepszej strony

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności